fredag, mars 16, 2007

Glamorøs fredag


Vær hilset alle lesere! Tenk at sola skinner allerede før klokka sju! Enhver glamorøs fredag burde starte sånn, med Earl Grey fra Dean & Deluca-markedet i Soho, Morgenbladet og skinnende sol utenfor vinduet.

Glamourbibliotekaren er semi-casual i jeans i dag - og med hvit figursydd skjorte, Givenchy i ørene, den fine jakken fra
Bruuns Bazaar, Liagora parfyme og Guerlain leppestift. Planer for helgen: Restaurant i aften, kanskje kino eller konsert, lesing av Gramophone i morgen.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Småblomstret bluse (!)+ eplegrønn jakke - ellers helsvart. Te med flytende honning i koppen, Ella Fitzgerald fra høyttalerne. Helg!

Jeg skal omsider få somlet meg til å se The Departed i helga. Lekte med tanken på å servere "SpagettiÆndeMitøbåls" før kinoavreise:-) Andre tips til å lage helga litt mer gangster-glamorøs?

Anonym sa...

Selv om møkkaværet virkelig har slått til her i Tromsø så er jeg i alle fall litt glamorøs når jeg er innendørs.

Debuterer mine flotte nye Tiger of Sweden loafers (svart skinn), nye jeans, tynn blå bomullsgenser med knapper i halsen fra Day og så har jeg dristet på meg et silkeskjerf fra Bruuns Bazaar i blått mønster. Parfyme bak ørene og litt rødt på leppene gjør dette til en flott dag!

Anonym sa...

Har på meg ny olakjole i dag og nye gammelrosa øredobber fra Noa Noa. Parfymen er Lovely by SJP.

Anonym sa...

Jättefin kappa! Ha en bra dag!

Mari sa...

Sol og varmt vär er det aller mest glamouröse her i Stockholm föles det som etter en mörk vinter.
På meg har jeg en brun Nanso-kjole med grönne svaner og et grönt silkebånd i midjen, mörkegrå strömpebukser, svarte småsko og et brunt pashmina. Og et kjede med grönne og turkise glasstener fått av "svigermor."
Håret har jeg satt opp i hestehale. (men leppestiften måtte vike pga et meget uglamouröst munnsår...)

Anonym sa...

filippa k nyydelig cardigan, perler rundt halsen og i øyrene, svart finbukse. skal også ut på restaurant i kveld. Lyt diverre jobbe i helga, men skal glamme opp med nyinnkjøpt diverse japansk te (frå New York) og anne sophie mutter.. :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Dere høres så glamorøse ut, alle sammen! Ha en strålende dag! :)

Helenamariacecilia: Takk, jeg er veldig glad i den! :)

Anonym sa...

Det er takket være deg, Glamourbibliotekaren, at vi er så glamorøse, du inspirerer og motiverer :)

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, men dere har det jo i dere - jeg er bare en slags Sokrates-figur/fødselshjelper som lokker det fram! :-D

Anonym sa...

Har endt opp beige i dag også. Skjørt i 2 beigetoner, beige kardigan med hette, beige t-skjorte fra Japan med tegning av katt og teksten "Cuteness Explosion" på. Toppen (eller bunnen) av den beige kransekaken er snørestøvletter fra Camper. De har samme lest som de rosa i sukker-fe-stilen. Beige skinn, limegrønn såle, lisser og lissehemper, burgunder skinnfor som brettes ut. De ser faktisk bedre ut enn det høres ut som. :) Helt nyfrisert på håret, spaserte ut av salongen litt etter kl. 11 i dag. Veldig glamorøs følelse nå. :D

Anonym sa...

Jag är också i ett soligt Stockholm, och har på mig min läckra randiga klänning från Missoni Sport. Ikväll blir det fredagsöl med kollegerna, på söndag klassiskt konsert, och däremellan kanske teater på Dramaten om jag får tag i en biljett.

paula sa...

jeg er også helt nyfrisert, herlig! silketørkle i halsen og cardigan fra noa noa i silke og merino ull. converce på beina, ikke spesielt glamorøst, men har savna de sånn denne lange vinteren.

begynte helga på en fantastisk fin måte med lunsjkonsert med leif ove andsnes på universitetsbiblioteket på blindern. og nå titter jammen sola frem også ;-)

Glamourbibliotekaren sa...

kaisa & jenny: nice, nice!

Anette: crap! Den konserten hadde jeg jo tenkt å gå på... sånn går det når hodet er fullt av jobbrelaterte greier. *sukk*

Populære innlegg