søndag, mars 11, 2007

Michael Kors


Denne er fra Sephora på Times Square (2004). Michael Kors' signaturparfyme for damer kom rundt år 2000 og er en klassisk tuberoseduft, definitivt blant de beste i genren - bedre enn Miller Harris' Noix de Tubereuse, Annick Goutal Tubéreuse, og jeg tror faktisk jeg synes den slår Serge Lutens' Tubereuse Criminelle også.

Toppnote: Freesia, røkelse
Hjertenote: Frisk tuberose, "creamy" hvite blomster
Basenote: Myk treduft, musk

2 kommentarer:

paula sa...

takk for alle parfymetipsene! helt supert! jeg syns det kan være skikkelig vanskelig å finne parfymer jeg liker, og har spesielt ikke lyst til å lukte likt som annen hver jente man møter... nå har jeg i alle fall en liste på noen jeg kan se etter. men, spørsmålet mitt il deg er da -hvordan oppbevarer man parfyme på den beste måten, og da spesielt hvis man etterhvert har ganske mange, og man neppe bruker de opp veldig fort?? har hørt tips om å sette de i kjøleskapet, men er det ikke kjedelig å sette pene parfymer inn i kjøleskapet sammen med melkekartonger og gullerøtter?

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, sånn sett er det jo litt dumt at jeg legger ut info om mine favoritter, for jeg vil jo EGENTLIG ha dem for meg selv :-D

Jeg oppbevarer mine i en retro femtitalls-skjenk med vippedør.. den har så fine hyller inni seg. Da står de i allefall mørkt. Noen har jeg i kjøleskapet - og da står de i grønnsaksskuffen helt nederst, og ikke blandet med maten.

Populære innlegg