lørdag, mars 17, 2007

Årets første bloggpost fra balkongen!


JA, jeg sitter ute på balkongen med solbriller på nesa og Gramophone i fanget (og akkurat nå har jeg mac'en i fanget også selvfølgelig)! Det er herlig vær! Jeg har på en måte ubevisst begynt å feire påske allerede, med påskeliljer i vinduet, påskete i koppen og Matteuspasjonen i cd-spilleren... Hvorfor vente? Ha en fin lørdag alle sammen!


(Update! Nerdeopplysning til glede for nye lesere: En av mine favoritt-ting å gjøre om våren og sommeren, er å henge klesvask ut i vinden... og det gjorde jeg nettopp for første gang i år. Så nå kan jeg stå i vinduet og titte ut på klesvasken som blafrer i vinden, og sukke henført... )

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fra en balkong til en annen:)

Vårsolen er også benyttet til å tørke hår med hårruller, samt tørking av neglelakk...Neglelakken var et impulskjøp på H&M til 29,50 i dag...egentlig sverger jeg til dyrere alternativer der, men du verden: den kan anbefales! I hvert fall til en glamourøs kveld...tviler vel på at den sitter i dagesvis. Herlig glans og enkel å påføre. Til og med i fargen Red Nails, som jeg har slått til med i dag...

Ser frem til en fin kveld med gode venner...håper alle dere andre er like heldige som meg:) ha en god kveld!

Mari

Anonym sa...

Gillar också att torka kläderna ute, men det dröjer nog ett tag, här är det snö och regn ute idag...

Populære innlegg