fredag, mai 11, 2007

Kjøp iPod og støtt en god sak


Hvis du ikke har iPod, eller har lyst på ny, kan jeg anbefale å kjøpe denne røde nano-varianten, som finnes både i 4 og 8 giga. En del av inntektene (det står dessverre ikke hvor mye) går til et fond som bekjemper HIV/AIDS i Afrika. Og den er jo kjempelekker! 8 giga er dog litt for lite for meg.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor mange cd'er, eller låter er det plass til på 8 gigabyte? Har en mistanke om at det er mer enn nok lagringsplass for meg... Og så var den så fin og rød!

Glamourbibliotekaren sa...

Tror de regner ca 2000 sanger. Jeg vet isåfall ikke hvor lang de regner hver sang.. Det sier jo ikke så mye, i allefall ikke om man tenker å legge inn mange forskjellige genre, symfonier og opera og jazz og diverse andre lengre verker. Men det er plass til ganske mye, altså. (Min 15giga er full, mens min 20giga er bare halvfull.)

Mari sa...

De regner 4 minutter per sang. Og det var i forhold til en eller annen kvalitet...

Anonym sa...

Ah, synd det er en iPod. Dessuten tror jeg nok min Zen Micro får lov til å jobbe en stund til...

Anonym sa...

10 dollar av kjøpssummen går til saken.
Er plass til opptil 2000 sanger med sangkapasiteten basert på fire minutter per sang og koding ved 128 kbps i AAC-format.
Har en slik selv, og den er veldig lekker!

Anonym sa...

Juristen har snart klart å fylle opp 30 GB... Mye Bach, Beethoven, Lutoslawski, Bowie:-) Jeg ville gått for mer enn 8 giga - ja, size does matter, som Samantha i SATC så riktig kommenterte...

Med et internasjonalt tilsnitt: lønn på konto - danas kolaci!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for info, dere som visste konkret! :)

Snåta sa...

Jeg har denne på 4 MG og den er både lekker, enkel å bruke og smart. Bestiller du den direkte gjennom Apples nettsider får du gravering med f.eks. eget navn på baksiden. MEN: Dere MÅ kjøpe beskyttelsesdeksel! Den får lett riper, så stikk innom Eplehuset og invester.

Populære innlegg