søndag, juni 17, 2007

5 favoritter


Det er på tide med en liten favoritt-kåring igjen, og denne gang kom utfordringen fra Bjooti.net.
Clockwise, øverst fra venstre: Den mørkelilla eyelineren Prunella fra MAC er min default-liner - den passer så å si til alt, og er perfekt for grønne øyne. Bra holdbarhet; den smelter ikke bort selv om det er varmt. Jeg har hatt min i fem år - snart på tide med en ny da det bare er noen få centimeter igjen av den. Neste: Den tidligere omtalte Azurée Soleil, Estée Lauders sommerduft skapt av Tom Ford. Jeg likte ikke hans Amber Nude i fjor, men Azurée Soleil er en herlig sommerduft av hvite tropiske blomster. Så har vi Decleors Angelique-olje, som gjør huden supermyk. Jeg bruker den under fuktighetskremer både dag og natt uten at huden blir fet. Origins nattkrem Night-a-mins er også blant de bedre; jeg er veldig begeistret for Origins både når det gjelder deres produkter, råvarer og filosofi. Til slutt: Chanel Barcelona Red - en long-time ønskedrøm som endelig gikk i oppfyllelse i går (what took me so long, jeg aner ikke) - det må være den perfekte rødfarge. Ikke for varm, ikke for kald, ikke brunskjær, ikke lillaskjær, ikke oransje, ikke postkasserød. Og ikke for mørk. Den er ganske enkelt RØD, nøyaktig sånn som på bildet over. Nice!


Det var noen av mine favoritter akkurat nå (dere vet vel at jeg har hundrevis av favoritter og at det egentlig er umulig å velge bare fem) - andre kan gjerne ta oppfordringen, enten i egne blogger eller i kommentarfeltet.

12 kommentarer:

Jenny B sa...

Jag tittade just på Chanel Barcelona Red idag. Den är fin! Själv har jag Shanghai Red, en litet mer rosaröd. Jag tycker Chanel Hydrabase-läppstift är väldigt bra. Bra val! Grattis till den stora makeup-shoppingen igår!

Anonym sa...

Jeg elsker Decleor produktene. Bruker selv blant annet en ansiktskrem fra Decleor. Den er helt fantastisk.

Anonym sa...

Du har gjort meg så nysgjerrig på Azuree Soleil slik at jeg må ta turen innom Gimle i løpet av de nærmeste dagene!

Anonym sa...

Mørkelilla eyeliner høres kjempefint ut! XD
Tester MAC på dyr?

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: Thanks! :) Veldig fornøyd!

Beate: Jeg er også hekta, og støtter opp ved min lille lokale salong ved å kjøpe produktene der.

Lykke: Sikkert ikke dumt å ta en telefon først - det så ut som om de var utsolgt da jeg var der på fredag..

Elin: Nei, de tester ikke på dyr. Altså, man vet jo aldri helt sikkert - men deres "profil" er jo at de ikke tester på dyr, og at de er fordomsfrie og støtter kampen mot Aids ved å donere inntekt fra salg til et eget Aids-fond.

Anonym sa...

Det høres veldig bra ut. Hvor får man tak i sminken deres? Er på jakt etter ny sminke, men er ikke helt sikker på hvor det lønner seg å gå. (H&M er i hvert fall IKKE plassen. ;) Og parfymerier KAN være et problem, siden jeg ikke tåler parfyme, og det lukter ofte parfyme i parfymerier).

Glamourbibliotekaren sa...

Elin: Du må nok på et parfymeri, men MAC-disken hos Glasmagasinet er helt i enden mot Stortorget og har egen inngang, så den er safe.

Anonym sa...

Okei, tusen takk! Kanskje de har Clinique der også? Har veldig sansen for Clinique sine produkter...

Anonym sa...

Jeg tror jeg fikk en ny favoritt i dag! Var på MAC-disken på et kjøpesenter i Valencia og ble sminket (mandagsglamour). Mannen maktet å sminke øynene mine mørke, uten at de endte opp med å se ut som to små svarte hull i ansiktet. Men det beste med hele seansen var at han markerte mine lyse øyenbryn og det endret hele ansiktet mitt.
Endte opp med å kjøpe 'Brow shader' i fargen Buttery/Blond taupe. Den skal brukes flittig!

Glamourbibliotekaren sa...

Snosen: Øyenbryn er et must! :)

Amalie sa...

Jeg har kjøpet Chanel Barcelona Red i dag! Kostet vanvittige 270 kroner på parfymeriet. Ergo kjøpte jeg på Strawberrynet for kr 136,-! Skjønner ikke at det er mulig med så stor prisforskjell... Men - nå jeg uansett ganske så lykkelig gitt!

Glamourbibliotekaren sa...

Hjelp, 270? Kan ikke huske at jeg betalte så mye for den.. Men jeg kjøpte noen øyenskygger samtidig, så igrunnen la jeg ikke merke til hva som kostet hva.

Populære innlegg