onsdag, juni 20, 2007

Cavalli for H&M - og i den forbindelse: Dagens kjole


Så er det altså italienske Roberto Cavallis tur til å designe for H&M. Det skjer til høsten. Lurer på hvor lenge disse designersamarbeidene til H&M vil fortsette. Jeg har egentlig følelsen av at det er old news forlengst?! Cavalli har jo hatt en del fine greier, men noe blir litt vel overdådig og Victoria Beckham'ete. Uansett, denne kjolen på bildet er jo virkelig lekker og sommerlig - og ikke fra H&M, om noen skulle tro det.

7 kommentarer:

Jenny B sa...

Vilken fin klänning!

Jag håller med dig om att H&M:s designersamarbete börjar kännas som rutin. Det var roligt de första gångerna, men nu kunde de gott hitta på något annat. Det kanske är så att designers står i kö för att få bli partners med H&M? Det är ju ett sätt att föra ut sitt namn och bli känd för en större publik. Men som sagt, jag hoppas ändå att H&M lugnar sig litet och kommer på något nytt.

kristin sa...

For en vakker sommerkjole-drøm! Jeg leter etter en lang og fargerik kjole, og denne ville vært midt i blinken (også i forhold til klesbudsjettet mitt).Bare synd den ikke kommer i butikkene før til høsten - litt mindre anvendelig i norsk vintervær skulle jeg anta..

Glamourbibliotekaren sa...

Jenny: H&M føles så bruk&kast og ikke spesielt miljøvennlige, fordi klærne er så billige at man kaster dem og kjøper nye istedet for å reparere dem om noe skulle løsne. Designerklær tar man kanskje mer vare på fordi de er dyre, og kjøper færre av dem. Men hva gjør man med designer-H&M-klær? Er kvaliteten egentlig bedre enn vanlige H&M-klær.... Gruble gruble :)

Kristin: Denne kjolen koster 1800 pund.. :) og er mao ikke fra H&M-kolleksjonen. Han har nok ikke begynt med den ennå :)

kristin sa...

Takk for oppklaringen-, hm.. da får jeg nok bare fortsette jakten på en lang sommerkjole i hjemlige kjedebutikker;o)

Anonym sa...

Jeg kjøper aldri noe som helst fra H&M, bortsett fra hårspenner, men i fjor fant jeg en sort kjole fra Victor & Rolf-kolleksjonen på hm.com (hadde _aldri_ giddet å stå i kø) og den er faktisk i overraskende god kvalitet :) Cavalli kan jeg spare meg for, hadde ikke kjøpt couturen hans om jeg så var steinrik :p

n o r d i n g å r d e n sa...

Å det blir en flott klänning att ha på besöket i Dalarna!! Va roligt att ni kommer hit, det finns mycket vackert att titta på! Bla det jag visade i bloggen men också Leksand, Rättvik och framförallt Tällberg! Det är så vackert där, där finns många fina hotell, kanske i prisklass högre men jag ska fundera och återkommer... Ha det gott. Mari.

Anonym sa...

Som student passer det meg ypperlig at H&M gjør slike prosjekter. Jeg synes det er like spennende hver gang! Det er jo ulike designere det er snakk om, så man vet jo ikke hva som kommer. Kjøpte meg to av Madonnabuksene som jeg trives godt i.
Jeg gleder meg til Cavalli! Blir morro å se hva han kan få til når han har "hvermansen" og ikke Fru Beck på kundelista si.

Populære innlegg