tirsdag, juni 19, 2007

Finn stilen: En midtsommernatts drøm


Det er snart sankthans og midtsommer, årets korteste og lyseste netter, og hva passer vel da bedre enn et antrekk for de som skal plukke sju sorter blomster ved midnatt... Romantisk nattkjole-aktig kjole fra Jovovich-Hawk, sandaler fra Marni (alternativt kan man jo gå barføtt), blomstret silkeskjerf fra Accessorize, fairy-smykke fra Shopintuition, rosa delikat blush fra Benefit, og lysrosa neglelakk i fargen Pinkadelic fra Essie.

4 kommentarer:

Anonym sa...

De sju sortene er for å drømme om hvem en blir gift med, er det ikke? Kan noen vennligst komme med et forslag til liknende drømmerske midtsommersysler for oss som allerede har gull rundt fingeren?

Glamourbibliotekaren sa...

I våre tider blir man jo gift både to og tre ganger :-D

Anonym sa...

Hihi, min venninne sa da jeg giftet meg "ooh, jeg gleder meg allerede til neste gang!" :p

Har siklet på de sandalene fra Marni siden du brukte dem i 'finn stilen - juni', så jeg slo dem opp på NAP. £ 234,04 :\ *sukk* Det er greit å bruke nærmere 3k på sko, men fortrinnsvis da noen som har _litt_ mer lær for kronene. Lekre er de uansett, og passer godt til kjolen :) (Jovovich-Hawk er også noe jeg skal unne meg når jeg begynner å jobbe igjen :D).

Glamourbibliotekaren sa...

Peanut: Nesten som meg; jeg har sagt gjennomsnittlig en gang i uka etter mitt eget bryllup at jeg vil gifte meg igjen! :-D

Populære innlegg