onsdag, juni 20, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Sko i Roma

Hei!Eg skal vere i Roma i litt over ein månad. Dessverre er det meir som fristar her enn kva lommeboka tillèt. Eg har derfor avgjort at det eg skal handle her er sko. Lurte på om du hadde nokre tips til kva for sko ein bør sjå etter. Elles tek eg sjølvsagt i mot alle andre tips glamourbibliotekaren måtte ha om Roma. Elles må eg berre skryte av sida di, eg vert alltid så glad når eg stikk innom.
Beste helsing Camilla

Hei!
Italia er jo kjent for sine skinnsko, så jeg er sikker på at du kan finne mye med bra kvalitet der. Vær obs på størrelsene - italienske sko og klær er mye mindre i størrelsene enn det vi er vant til her. Ellers kan det sikkert være smart å kjøpe sko tidlig på dagen, før bena er blitt en halv størrelse større pga varmen og all vandringen... Nå kjenner jeg ikke shoppingen i Roma noe særlig, men jeg vil tro utvalget er enda bedre enn i Firenze (som i for seg var et veldig bra sted å finne sko og vesker og andre skinngreier). Men vi kan jo også spørre leserne. Noen som har tips?
God tur!
mvh
Glamourbibliotekaren

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er ofte i Roma, og finner alltid sko og vesker i området rundt Spansketrappen; Via Frattina og Via del Corso (litt billigere)f.eks. Ikke la deg lure av påstander om turistfelle- det stemmer ikke! Jeg har også funnet mye fint fra Piazza Barberini, mot Vittorio-monumentet, ned mot Fontana di Trevi og Pantheon. Sjekk ut små sidegater! Fordelen med Roma er at shoppingen kan inngå i grundige studier av arkitektur, historie og estetikk- jeg foretrekker slikt fremfor intenst jag fra butikk til butikk... Hver sin lyst altså! Det er likeså fascinerende å se de elegante menneskene som suser rundt på Vespaer!

Åh, nå fikk jeg lyst på Roma igjen.. Roma mi amore!

Anonym sa...

Om du vil handle litt billigere i Roma skal du gå til Via Giubonari som går ut fra Campo de Fiori. Ellers syns jeg nesten fordelen med Roma er at det er så lett å være der uten å shoppe, ettersom shoppinggatene ikke dominerer!
Om du vil spise fantastisk mat, skal du lete opp restaurangen La Torricella i bydelen Testaccio, en bydel romere gjerne går ut å spiser i!

Populære innlegg