torsdag, juni 14, 2007

Loppis på Nationaltheatret!

Jeg vil ha en Bach-parykk!


Se følgende mail som jeg akkurat fikk i går:

"Nationaltheatret arrangerer stort teaterloppemarked.
Overdådige kostymegodbiter fra blant annet NATTERGALEN, MARIA STUART, DE TRE MUSKETERER, FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY og DEN STUNDESLØSE legges ut for salg! Maskeavdelingen har ryddet lageret og selger unna syntetiske parykker og håndlagde maskerademasker. Du kan også velge i mengder av stoffer, knapper, hatter, hatteblokker, bånd, slips, kokebøker og postkort, og dessuten t-skjorter fra REISEN TIL JULESTJERNEN og FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY. Med andre ord en god mulighet til å redde Halloween, kostymeball, fester og bursdager i samme slengen.

Lørdag 16. juni kl. 10.00 – 16.00 "

Hmmm... lurer på om de selger eselkostymet fra Kardemomme by.....? Eller parykker fra Holbergs tid?! Dette må sjekkes ut!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Å! Du MÅ gå dit! Jeg var på salg på Operaen en gang og vi fant virkelig KULE ting, altså. Du har sett dressen mannen min brukte en stund? Det var Hamlets, tror jeg. Og den lange svarte vesten, som jeg har brukt som kjole? Den var fra Turandot. :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har ikke sett klærne, men du har fortalt om dem! Ååå, operaen hadde vært mye kulere. Jeg vil ha Toscas vakre hodesjal!

Jenny B sa...

Vad härligt! Jag har sett bilder från liknande utförsäljningar i Stockholm. Där har man ju chansen att hitta underbara kläder. Visserligen är de säkert indränkta med svett från sångare med rampfeber, men hantverket och fantasin uppväger det!

Anonym sa...

hvor er utsalget? inne på nationaltheateret?

Glamourbibliotekaren sa...

Tror det!

Anonym sa...

Synes sånne salg kan være veldig varierende. Var på tilsvarende hos Oslo Nye i fjor. (Og kommer sikkert til å gå på lørdag!) Det var mye kjedelig på Oslo Nye, men også noen helt fantastiske ting. Så noen som kjøpte Lanternefisken fra Pinnochio-oppsetningen. Det er en neste 2 m lang, 1,5 m bred isoporfisk i glade farger. :)
Bunkret opp pene strømper, beltespenner og et skjørt der.
Lite tips: Ta med cash. Ingen garanti for at det er kortmaskin der. Og vær der en stund før åpningstid, for det kan bli veldig lange køer.

Populære innlegg