onsdag, august 29, 2007

Damnit, Krystle!


Sesong 2 er ankommet - i aften blir det maraton! Gleder meg til catfights i svømmebassenget med skulderputer som fungerer som flytevester..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Huskar eg sat som tiåring sjokkskada og såg på at to fine damer SLOSS!!....at det gjekk an?!

Spis, løp, les sa...

Hei!
Jeg må bare spørre om hvor du har fått tak i Dynastiet, jeg var så glad i den serien, husker at jeg måtte krangle meg til å få være oppe lenge nok til å se den. Nå vet jeg hva neste friuke kan brukes til!
Kamilla :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Alexis kler virkelig cerisefarget lipgloss! Detmå jeg si.

Dynastiet får man tak i på Amazon.com, enkelt og greit! Kjempemorsomt å se igjen. Særlig fordi man får en helt annen oppfatning av karakterene enn den gang. Blake er 100% pure evil - det visste jeg ikke da. Fallon er en bortskjemt snørrunge. Alexis er delvis kul...

Anonym sa...

Yndlingsreplikk: Damnit Steven, I love you! (Blake forsøker å være oppmuntrende til sin sønn, selv om han har problemer med å akseptere "his lifestyle"...)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, HAHA, Blake i et nøtteskall! :-D Stakkars Steven, med det følsomme ansiktet.. Al Corley var best i rollen. Men han hoppet jo av for å forfølge sin pop-karriere med hiten Square Rooms, og ble erstattet av en skikkelig døll fyr.. Dynastiets forklaring: Steven hadde jobbet på oljeplattform i Singapore som eksploderte, og han måtte ta mange plastiske operasjoner. Haha. Men det er nok senere i sesongene.

Populære innlegg