mandag, oktober 29, 2007

Bryllupsgave!


Glamourgemalen har brukt lang tid på å finne ut hva han skulle kjøpe i ett års bryllupspresang til meg, og jo lengre tid det tar, jo større krav stiller han til seg selv... (bryllupsdagen var i sommer, haha). Jeg har forsikret han om at det ikke spiller noen rolle hva jeg får eller om det tar lang tid, jeg blir glad for hva som helst, om det så var en liten klinkekule eller et frimerke... Men den mannen setter sin ære i å kjøpe ordentlige presanger, det har han alltid gjort.

I dag fikk jeg plutselig presangen! Et Crème Brûlée-sett med seks former og en brenner, samt et løfte om å lage det til meg i helgen! Way cool! Crème Brûlée er min favorittdessert!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en sjarmerende gave. :)

Ingvild S L sa...

Åh..herlig!
En smakfull variant fikk jeg servert på venninnemiddag nylig;
vertinnen hadde puttet hele kaffebønner i røren(som ble fjernet etter 30 min)
Satt en nydelig moccasmak!

Anonym sa...

Nam! Det var en god gave. Creme brulee er faktisk min favoritt dessert også. Men jeg har et spørsmål. Jeg lurer på om du har noen gode tips for bursdagsgave til kjæresten min. Han fyller 19 år og jeg kommer til å være i Norge på bursdagen hans.(han er amerikansk) Han er forøvrig musiker så noe i den retning er veldig aktuellt. Beklager at jeg skriver her men jeg har ikke brukerprofil.

Anonym sa...

Formene er også perfekte til Clafoutis. Jeg vet ikke hvordan jeg lager link i teksten, men her er en url: http://matformons.blogspot.com/2005/09/clafoutis.html/

Unknown sa...

åhh, clafoutis!

Så godt så enkelt. en perfekt måte å imponere på hvis man må ha en kake på null komma svisj. Best med moreller...

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Ja! Gleder meg til han skal lage :)

Lille pu: Bra tips, takk!

Karoline: Jeg er gift med en musiker, og har gitt han mange plater oppgjennom årene. Abonnement på musikkblader er også bra. Eller biografier om artister eller band han liker, eller om noen du tror han kan like. Amazon har mye i genren. Hvis han liker jazz, kan jeg varmt anbefale Ken Burns dokumentar "Jazz" på dvd - den er KNALLBRA! Jeg kjøpte den til 599 e.l. på Platekompaniet i Bogstadveien.

Antropolog&Birgit: Takker for tips!

Anonym sa...

nam nam! heldig du er! helt enig, det er en av verdens beste desserter.. kanskje må smake litt sånn når jeg er i Paris neste uke :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Anon: Ja, gå til Place de la Contrescarpe på en av de koselige kaféene der! Yndlingsstedet til Hemingway og Glamourbibliotekaren!

Populære innlegg