onsdag, oktober 17, 2007

Diptyque


Av Diptyques duftlys foretrekker jeg de som er litt krydrete eller tre-aktige. Min favoritt er Feu de Bois, men Bois Ciré er slett ikke verst den heller. Minner veldig om Comme des Carcons Avignon, altså ganske røkelsepreget og cologne-aktig. Perfekt om høsten.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Høres deilige ut. Hvor kjøper du dem (i Oslo?)? har funnet noen som passer best når det nærmer seg jul på Granit på Grünerløkka. De lukter også deilig, men er forholdsvis dyre. - Men det er kanskje dine også? Hege

Glamourbibliotekaren sa...

Uff ja, disse er grisedyre. Av typen maks én eller to ganger i året for min del.. jeg har kjøpt i Paris tidligere, men her i Oslo koster de jammen meg 398 kroner. Mao ikke en vane. (Men de varer jo også en stund da)

De selger dem på HP Konzept i Frederik Stangs gate, og på Shabby bak slottet.

Anonym sa...

åh, gler meg til å reise til paris om to små veker.. og handle myrra og feu de bois lys.. kjem i julestemning berre ved tanken..

Anonym sa...

Men faktisk verd å bruke litt penger på duftlys,- de billige er ofte tilsvarende kjipe i duft og brenne-kvalitet... L'oocitane har gode duftlys, dyre de også, men halvparten av Diptyque-lysene. Pussig nok er duften kalt "Marzipan" (yuck!) veldig god, den dufter vanilje og litt mandel og ikke gullbrød, som man kanskje skulle tro, og kanskje ikke har så lyst å fylle heimen med!

Anonym sa...

Jeg mener selvsagt L'Occitane. Beklager tastefeil!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Takk for tips! :)

Anonym sa...

Diptyque´s parfymer og kroppsprodukter, duftlys, room sprays selges nå eksklusivt hos Heaven Scent i Jacob Aallsgt 17 i Oslo.

Populære innlegg