fredag, oktober 12, 2007

Glamorøs fredag


Herlige fredag! Alle dager denne uka har igrunnen vært herlige (sånn er det å ha ferie), men det er noe spesielt med fredager allikevel. I allefall når man kan stå opp tidlig, tenne opp i kaminen og sitte i morgenkåpe og tøfler foran den og lese Morgenbladet og Aftenposten så lenge man vil. Jeg har kommet et godt stykke uti Bachs kantater, og fra min fine Roy Kirkham rosekopp drikker jeg min bryllupste - om det er noe som heter det, haha. (I allefall er det Revolution White Pear Tea, som ble servert i bryllupet)

Senere i dag får jeg besøk fra en langtveisfarende god venninne som skal få The Glamourbibliotekar Experience i helgen - utflukter til alle mine favorittsteder i byen, inkludert parfymesniffing på Gimle.

Men nå altså: Kamin og avis! (... og rødkantede øyne etter å ha lest om Ruth Mayer i A-magasinet...)

Ha en fin dag, kjære lesere!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg tror du kunne gjort god butikk på "the experience"! Novisen skal på klassetreff (barneskoleklassen) langt der ute på landet.. planlagt antrekk jeans, svart skinnjakke og en eller annen topp. Mainstream glam! God helg

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, nå så jeg plutselig for meg at jeg skulle ha en guidet busstur a la The Real Kramer (jeg så bussen hans utenfor Grand Central en gang) eller den tåpelige Sex&TheCity-turen rundt på Manhattan. "Og til venstre ser vi Villa Paradiso... der Glamourbibliotekaren en kveld i juli opplevde å spise sitt livs beste Tiramisu. Og straks til høyre - Fretex der brokadekjolen ble innkjøpt i 2003!". :-D

Anonym sa...

Her er det sveitsisk fritidsglam. :) Genser med lilla bol (vest) med grått norrønt dragemønster + hvite ermer i ull fra Enkelt, av sveitsiske Sonja Jucker. (Holdt til i Toftesgate noen år, men flyttet tilbake til Sveits, dessverre.) Beige skjørt med lysere beige mønster, og beige snørestøvletter fra Camper med lilla nedbrett. For å holde den lilla stilen oppe, så har jeg sort alpelue med lilla spiralmønster + sort og lilla skjerf. Godt og varmt. :)
Plan for helgen: Klargjøre leilighet for visning på søndag...

Nanne sa...

Mere casual enn glam i dag....her er det minusgrader i dag, så jeg kler meg varmt. Går eller sykler alltid til jobben, må vite! Jeans (med tights under), sorte vinterstøvletter med kilehæl, lysegrå v-halsgenser i deilig merinoull og sølv øreringer. Ukens mest glamorøse innslag var konsert med Hot Club de Norvège - på tirsdag!

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Hvor lenge kan man leve i en visningsklar leilighet uten bøker og plater og personlige eiendeler? Og hvor gjør man av dem i mellomtiden?

Nanne: Jeg går eller sykler alltid jeg også, så comforten ruler stort sett til daglig! :)

Mari sa...

Fredag og skjørt-dag her oppe i Finnmark - og den deilige svarte saueskinnskåpa hentet jeg ut av skapet i dag! Den var ikke for varm.

I natt var jeg seint oppe og lastet inn et italienskkurs på ipoden, korte leksjoner ("my daily phrase") passer akkurat inn på veien til jobb. Glamorøse forberedelser til min første reise til Roma ever i november (muligens ikke SÅ glamorøst å gjenta ordene ut i det kalde snødrevet, men det varmer på et vis).

Ciao!

Anonym sa...

Juristen nyter hvit granateplete, mens Gardiners Bach-kantate volum 16 surrer i hodet. Her kjøres det urban chic i dag; sorte støvletter med skyhøy hel (ja, det er komfy for meg..), smal Diesel, sort v-genser i cashmir, perler og Chanel no 5. Strålende høstsol etter herlig snøvær i går! I helgen venter bare kos:)

Glamourbibliotekaren sa...

Mari: Mmmm... italienske gloser i snøvær høres herlig og glamorøst ut!

Jurist: Hva slags merke har denne teen din?

Anonym sa...

Ang. visningsklar leilighet: Vi "fikk lov til" å beholde en bokhylle. Der står det nå opptil flere bøker jeg ikke har lest, så jeg klarer meg en måned eller to. Håper vi har fått solgt innen da. Når det gjelder plater, så bruker vi dem ikke så mye lenger. Vi har begge to mp3-spillere med plass til 30 GB musikk... Stylisten vi brukte ønsket at vi skulle ta vekk vår 37" flatskjerm-tv, men ett sted går grensen! Tv og stereoanlegg er fremdeles tilstede i stua, så vi har heldigvis både lyd og bilde.
Det er egentlig et større problem at vi fjernet bokhyllen på kjøkkenet. En ting er kokebøker, det finnes mye bra oppskrifter på nettet. Men nesten alle krydder, oljer og sauser er nå satt på lager... Det er liksom grenser for hvor spennende det blir med soyasaus og tørket basilikum og oregano...

Anonym sa...

Jeg kjøpte teen på Te- og kaffehuset i Trondheim, og den er super! Jeg vet ikke hvilken importør de benytter, men den finnes sikkert i andre butikker også. De har flere sorter hvit te, men eple passer godt om høsten:-)

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Soyasuppe med oregano høres kjedelig ut i lengden, ja :-)

Jurist: Aha. Takk for svar!

Anonym sa...

Et litt uglamorøst spørsmål på en ellers glamorøs dag: Er det noen som har tips om hvordan få støvletter til å lukte litt mindre gummistøvel? Camper-støvlettene mine er jeg nesten sikker på at er i skinn, men de lukter altså ganske innestengt. Noen tips?

Anonym sa...

I dag kjører jeg easy glam med hvit topp og slimfit jeans. Senere i dag skal fly fra sola, via gardemoen og opp til Værnes, så kler meg enkelt iogmed at jeg hører rykter om vintervær i trøndelag. Lurte på om glamourbibliotekaren har smakt Revolution White Chai Tea? Den er nydelig. Har ikke smakt den med pæresmak, men regner med at den er minst like god.

Anonym sa...

Føler meg ikke så fryktelig glamorøs i dag, ettersom jeg har på meg mine "fine hvite" joggesko på, men har da parfyme på: Diors midnight poison. Fikk en liiiiten flaske sist jeg gikk berserk i sminkebutikken :)

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Eeehh.. tror ikke jeg har noe smart å komme med, dessverre! Spør fagfolk i en bra skobutikk.

Randi: Jeg tror ikke jeg har smakt den - takk for tipset! :)

Ostepop: Midnight Poison er jo en hyggelig duft! Jeg fikk også en liten test heromdagen.

Anonym sa...

Midnight Poison er en hyggelig duft, bare ikke på meg, jeg fikk vondt i hodet av den. Jeg får gi den bort til noen som har lyst på den :)

Populære innlegg