fredag, oktober 19, 2007

Glamorøs fredag!


Flere enn meg som måtte opp på loftet for å hente vinterjakke i dag?

Det går helt klart mot kaldere tider, men det er jo fredag og det må feires: Glamourbibliotekaren stiller i
myk kasjmir/silketrøye (dog med genser over), den nye røde leppestiften fra Laura Mercier i fargen "Audrey", lyse negler i Essie-fargen "Angel food", nye vinterjoggesko fra Adidas (ikke snowjogg, haha), og Boucheron. Andre glamorøse elementer: Trening i aften, avislesing foran kaminen til toner av musikk - også må jeg nok skru på tv'n i kveld da både fiolinisten Anne-Sophie Mutter og lille gullige Sondre Lerche er på besøk i NRK. Ellers: Dugnad i gården i morgen - vi skal visst feie bort det fine havet av gult løv som ligger på bakken. Synd, for det er så dekorativt!

Ha en fin dag, kjære lesere! Snart er det helg!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Vinterjakken henger fremdeles i skapet. Den kommer nok ut i morgen, ja. I dag er det hvit genser og mørkeblå t-skjorte, brunt smalt skjørt med høyt liv og bukseseler, brune strømpebukser og brune sko. For å holde varmen, har jeg et stort pashminaskjer i sort og brunt paisleyaktig mønster. Og jeg som egentlig ikke liker brun, da! ;)

Plan for helgen: Sykurs med klessøm. Det blir interessant. Trodde jeg visste hvor symaskinen min var, men den står tydeligvis bak flere ting i vår overfylte bod enn det jeg rakk å finne fram i går. Så da blir det lånt utstyr fra lillesøster. Det blir sikkert bra like vel, men ser at timingen på det kurset kunne vært mer optimal.

Nanne sa...

Vinterjakken måtte ut av skapet for en drøy uke siden, og har vært flittig i bruk! En klassiker i dag - klassiske, mørkegrå bukser, sort v-halsgenser med hvit topp under, sorte støvletter og sølv øreringer.

Helgen skal ellers brukes til rydding av loftsbod og besøk hos svigermor - som heldigvis er verdens søteste dame!

Anonym sa...

Ikke så mye glam her. Mørke jeans, sort topp og tykk, sort og blåstripet cardigan fra Malene Birger. Og blå lapis-perler i ørene og sorte sko.

Helgen skal brukes til bursdagsfeiring og bøssebæring, samt baking, og innflytting av pellargonier fra balkongen for vinteren. Været er jo fantastisk så satser på å være litt ute i den klare høstlufta også! Hege

Anonym sa...

Satser foreløpig på ulljakke under høstjakka, men har funnet fram både vinterkåpe og skjerf/votter/lue... Så lenge det ikke regner, er det egentlig hyggelig med seinhøst. Men det regner jo. Nesten alltid. Derfor er helga satt av til masse peiskos!

Anonym sa...

Når jeg kommer hjem fra jobb skal jeg ut å gå tur med hunden i finværet. Resten av kvelden skal gå med til stelling av negler og hår før jeg i titiden må hente min kjære på Sola. Ellers, antrekket består av mørke jeans og grønn skjorte. På bena har jeg nye semskede ankelstøvletter.

Anonym sa...

Glamorøst fredagstips: Steen og Strøm skal begynne å selge Bobbi brown fra slutten av oktober! Jippi!

Jenny B sa...

Jag har en ljusblå blus under en figursydd svart klänning, svarta mockastövlar och röda läppar. Killarna på jobbet blev så inspirerade att de började prata om att ha frack, hög hatt och monokel på jobbet varje dag... Ikväll har vi fredagsöl på jobbet, och imorgon skall jag på en annan fest. Ha en bra helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle høres riktig fine og glamorøse ut! :)

og til den anonyme vil jeg si takk for tipset, og føye til at jeg håper virkelig de har skolerte Bobbi Brown-makeupartister som skal stå ved disken! :)

Anonym sa...

Vedr. Bobbi Brown - jeg er også veldig spent på hva slags personell som skal selge det. Har hatt veldig god erfaring med makeup-artistene deres i utlandet! Vi får se! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Samme her, særlig på Barney's, og dette er faktisk et litt krevende merke. Øyenskyggene er såpass nøytrale og "kjedelige" at man kan bli ganske døll hvis man ikke velger de fargene som passer best til ens egne farger. Men er det proffe selgere, kan det bli riktig vakkert!

(forøvrig har jeg ennå ikke klart å gjenskape looken som Barney's-mannen ga meg i 2004)

Mari sa...

Vinterjakken i deilig svart gotlandslam er kommet fram, ja. For anledningen dårlig matchet med brune støvler, fordi glidelåsen på de svarte vinterskoene har sviktet. Nye vinterdekk - eller nye vintersko?

Ellers koksgrått kort skjørt direkte nedarvet fra glamourbibliotekaren, og deilig strikket genser i aquafarget romskips-sekretærfasong fra Kameleon.

Etter jobb blir det en fredags-GT over middagsgrytene, før jeg joiner resten av quizlaget Miss Teen America. God helg!

Anonym sa...

Føler meg litt retro-glamorøs idag: Sorte, smale jeans med høyt liv, sort turtle neck og farmors gamle gullbrosje. Og røde lepper selvsagt. Høstjakken er forøvrig funnet frem for lenge siden, jeg er av det frosne slaget...
Ha en strålende helg!

Anonym sa...

Min fredag var usedvanlig glamorøs - opera med kjæresten, Carmen i Grieghallen - helt til de to tretallene bak oss begynte å skravle som besatt gjennom hele andre til fjerde akt. For ikke å snakke om at de plystret (ja, plystret! Høyt, skingrende og rett inn i ørene mine) under applausen. Dette kan da umulig være akseptert oppførsel, eller er det bare jeg som er gammeldags og prippen?

Anonym sa...

Jussjenta: Sånt er IKKE akseptabelt! Ikke på kino, og i hvertfall ikke under en levende opptreden. Håper du sa fra til dem. Enkelte mennesker trenger litt grensesetting, de skjønner ikke at dette forstyrrer andre.

Glamourbibliotekaren sa...

Helt enig, man bør virkelig ta hensyn til andre når man er på steder hvor det skal nytes musikk. Man har nærmest plikt til å be bråkebøttene holde munn, på vegne av alle andre som sikkert også irriterer seg.

Jeg opplevde det samme under Nøtteknekkeren for et par år siden - en vennegjeng satt og pratet uavbrutt gjennom hele forestillingen, og da blomstervalsen kom, sa den ene "Åh! Den kan jeg!" også sang han med. Say no more.

Populære innlegg