lørdag, oktober 13, 2007

Oppsummering fredag



Antall morgentimer foran kaminen: 3
Antall aviser lest: 2
Antall tekopper drukket totalt: ca 8
Antall Pascal-kaker spist: 1 (en pære/karamell-mousse som jeg aldri har sett før)
Antall macarooner og pascal-konfekter spist: 7 halve...
Antall quesedillas spist på Mucho Mas: 1
Antall cder kjøpt: 3 (Prefab Sprout "Steve McQueen" + 2 bachkantateplater)
Antall parfymer prøvd: 1 (på hånda - men har sniffet på et titalls)

Estée Lauders Private Collection Tuberose Gardenia dufter mest gardenia, og jeg har allerede en gardeniaparfyme jeg liker godt, så denne blir overflødig for min del. Dessuten tror jeg min stakkars glamourgemal ville nyse non-stop. Sterke blomsterdufter er ikke hans favoritt. Men den var absolutt fin, bare ikke interessant for meg akkurat nå. Ellers sniffet jeg på flere andre nye, og kan komme med følgende rapport:

Guerlains nye L'Instant Magic er nesten identisk med Givenchys nyeste, Ange ou demon. Christina Aguileras parfyme er nittitalls-fruktig i begynnelsen, og blir bare billigere og billigere. YSLs nyeste, Elle, minner om Givenchys Hot Couture, men med en anelse sitrus i. Ganske fin. Gwen Stefanis parfyme var bare underlig. Og det var vel det hele.

Bildet over: Butikken Røtter som jeg nevnte tidligere - en ny økologisk butikk på Sankthanshaugen som har åpent fra 10 til 20 hver dag hele uka, inkludert søndag!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Pørvd den nye til Kylie Minogue, Sweet Darling? Den var ikke så verst, men jeg mistenker at du har en svært moden nese ;)

Glamourbibliotekaren sa...

hei! Jeg har ikke prøvd Sweet Darling, men jeg sniffet litt på den forrige som bare het Darling. Er den veldig annerledes?

Anonym sa...

Å, for en super fredag du har hatt.. Juristen stresser rundt for tiden, men ferie venter- heldigvis. Imidlertid pepperkaker, te, aviser og Bach nå:) Hvilket leder meg til et retorisk spørsmål; hvor mye te kan man drikke før man enten skvulper over eller det motsatte...? Og; hvor kjøper man denne revolution-teen?

Anonym sa...

Vet du om det finnes noen butikk i Trøndelag som selger Celestial te?
Er nesten aldri i Oslo.

Anonym sa...

Til glampleieren!
Du får kjøpt Celestial i omtrent enhver helsekostbutikk! Trondheim torgs Life, Hardangerfrukt, Helios, Naturligvis, samt enkelte matbutikker som Ica Maxi, og muligens Ultra. Nyyyyt....

Anonym sa...

Tusen takk skal du ha juristen:))
Da finner jeg den nok i Nord-Trøndelag også. Den skal prøves! Har som regel bare kjøpt vanlig te på prix`n.

Anonym sa...

Til glampleieren.
Hvis du bor i nærheten av Steinkjer har dem de på Globus kjøpesenter, på den helsekost forretningen der. De har veldig bra utvalg.

Anonym sa...

Fortsatt til Glampleieren: Er det ikke både Ica og helsekostbutikker på Levangers Magneten? Jeg tipper de har endel der, og min erfaring med helsekostbutikker i Trondheim er at de villig bestiller hva det skal være!

Anonym sa...

Tusen takk til både juristen og randi for gode tips:))
Bor ca 3 mil nord for Steinkjer så det blir nok en tur dit med det første,
men er også av og til på Levanger og Trondheim, så dette blir greit ja:))

Glamourbibliotekaren sa...

Jurist: Revolution Tea serveres stort sett på enkelte restauranter, men ellers har jeg funnet det på Gutta På Haugen på Sankthanshaugen.

Anonym sa...

Glampleieren :)

De har celestial te på helsekostbutikken på Globus på Steinkjer :)

Anonym sa...

Da må jeg innom Globus en tur når jeg skal til Steinker i morgen. Takk for tipset Hege:))

Populære innlegg