torsdag, februar 21, 2008

Finn stilen: Oscar


Det nærmer seg. Og jeg spår at Marchesa-kjoler blir å se på den røde løperen - de blir mer og mer populære, med og uten blomster. Derfor: En collage.

Kjolen er altså fra Marchesa, skoene er fra Miu Miu, den lille vintage-aktige veska er fra Lily Wigglesworth, de litt pampige øredobbene er fra museumsbutikken til Metropolitan, og parfymen er jo min elskede Coco Chanel. And the Oscar goes to...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Hvilket program bruker du for å lage collagene?

Anonym sa...

...The Oscar goes to Glamourbibliotekaren for beste glamourside this year!!:))

hvitstil.com/Christine sa...

Så utrolig flott blogg du har! Mamma ringte meg tidlig i går for å fortelle om bloggen din! Kommer til å komme innom maaaaange ganger- både jeg og mamma! Hihi
Har blogg selv, men jeg driver i en annen sjanger- interiør, men mye baby greier der nå siden jeg har termin om 2 uker.

Ha en fin kveld!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Det varierer, alt ettersom hvilket program jeg har på den maskinen jeg sitter på. Alt fra Paint til Photoshop via Pixelmator..

Glampl: Haha, jo takk!

Hvit stil: Takk! Velkommen skal dere være, begge to!

Anonym sa...

Åååååh, vil ha vesken! Såååå søt og minner om sånne som fine damer hadde da jeg var liten!

Bokomaten.. sa...

VARFÖR kan inte Oscarsgalan gå i normal scandinavisk tid!:) Eller ialf börja tidigare så man hinner se röda mattan och läsa om utdelningarna på morgonen?:)

Anonym sa...

Noen som vet hvordan man kan se Oscarutdelingen live? Jeg vet svensk tv pleide å sende sendingen direkte (jeg satt opp hele natten!), men nå går den visstnok på kanal 9, som jeg ikke har.

Glamourbibliotekaren sa...

Det er svensk kanal 5 som sender det i år såvidt jeg vet - dessverre ikke en kanal som er tilgjengelig for så mange i Norge. Jeg har sittet oppe hele natten de siste ti-tolv årene - finner alltids et eller annet sted på nettet som sender. For to år siden: En obskur tyrkisk nett-tv som direkterdubbet alt! Svært underholdende :)

Populære innlegg