torsdag, april 24, 2008

Glamorøs fredag (snart)


Glamourgemalen inviterte meg med til Göteborg på en spontan liten før-weekend-reise, og det takker jeg selvfølgelig ikke nei til! Tar fri fra jobben, pakker min lille røde flyvertinnekoffert og suser avgårde i morgentimene - derav denne posten allerede nå, torsdag kveld.

Dere får rapportere om deres fredager!

12 kommentarer:

Karoline A sa...

Det blir eksamenspugging hele helga dessverre. Men jeg skal passe på glamouren, i form av kropps-spa, inspirert av franske skjønnhetshemmeligheter. Tips til collage, ettersom jeg føler meg litt frankofil om dagen, en fransk en, med alt det innebærer.

wine-fueled narcissism sa...

Jøss. Det må være hyggelig å bli invitert bort sånn spontant. God tur! :) Jeg, min kjære og en kompis av han kjører til fra Oslo til Trondheim i morgen formiddag. De skal spise på Credo, og jeg skal være med min beste venninne i helgen. Særs hyggelig.

Glamouren ivaretas nok gjennom en hårkur fra Redken i dusjen, litt peelingkrem fra Esteé Lauder, ny deilig bodylotion med aprikosolje fra Aco, og et vårlig antrekk med litt ekstra accessoirer. Og selvfølgelig en dæsj med YSL Cinéma.

God fredag! Ta vare på hverandre.

LiseH sa...

Sitter på jobb og her er det lite glamour. Men i går kjøpte jeg meg en eske med 6 Junior lip guards fra Bare escentuals. Så har man litt å velge mellom alt etter hvor glamourøs man føler seg :-)!

God tur!!

Fornuftig forsker sa...

Lang dusj, rolig frokost (sykt barn sov) og parfyme fra Jo Malone (Pomegranate Noir) er definitivt glamorøst på en vanlig fredag. Men arbeidet er akkurat det samme. Skjønt kanskje litt mer glamorøst idag, ettersom kaffemaskinen er i stykker og det dermed blir ihvertfall en pause med hente-kaffe.
Göteborg er definitivt glamorøst! Eia, var vi der! God helg.

Anonym sa...

Här blir det morgonbad och senare idag långresa med nattåget.

Anonym sa...

Også kjæresten min som lurte på om ikke vi skulle ta ei langhelg i Gøteborg neste helg! En kjapp "what to do" derfra hadde kanskje ikke vært så dumt, når du engang kommer tilbake :) Håper dere har det hyggelig :)

Idag var jeg tidlig oppe og tidlig på jobb, det var kanskje mer annerledes enn glamourøst, men det føles bra i hvertfall. Skjørt, nye Fred Perry sneakers og solbriller utgjør de mest glamourøse delene av antrekket idag, også fredagsfølelsen selvfølgelig. God helf til alle!

Anonym sa...

Det skorter litt på glamouren i dag, men litt er det da. Hvit tynn genser med påsydd "skjerf" over rosa t-skjorte. Den hvite er litt tynn, så det blir en fin rosa-dus effekt. Beige linbukser og loafers gjør at det føles sommerlig. (Selv om det er litt friskt i dag.) "Gjenoppdaget" et skrin med øyeskygger fra Guerlain i dag, så det er mosegrønn metallisk øyeskygge som gir litt glamour i dag. Passer fin-fint til gråblå øyne. Må bruke denne oftere! Maskara og litt rosa lepper fullfører verket.

Plan for helgen: besøke farmor i Tønsberg på lørdag og kose meg i ny sofa når det sikkert regner på søndag.

Anonym sa...

Travel fredag, men heldigvis er det alltid tid til glamour! En slags formell, hippie-chic med slengbuksejeans, hvit bluse med diskré rysjer, høye heler, Chanel no 5 og smykker, selvsagt. Vårsolen skinner, pærete er perfekt og helgen venter med aviser, bøker og musikk:-D

Jeg trodde Gøteborg var en by man bare kjørte gjennom... Jeg oppdateres gjerne!

~ Underveis ~ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jenny B sa...

Jag har somriga glassfärger; gult och rött tillsammans. Jo, det funkar bra! Jag har tränat och känner mig fräsch, och doftar av den fina parfymen Ecume de Rose. Min kollega var i Göteborg igår och sade att det var varmt, skönt och vackert, så ni har det säkert underbart!

Anonym sa...

Min fredag har ikke akkurat vært så glamorøs. Tok tog fra Sandnes til Oslo, og var kvalm hele veien. Men i morgen blir nok en bedre dag for da skal jeg og min mor til Krakow. Skal ha på meg indisk, secondhand kjole og sorte ballerina sko. Gleder meg

Anonym sa...

det mest glamourøse idag har vært solnedgangen og hvite fjell,snø som smelter og fugler/måker som synger så det føles som å være i båt på havet(drømme). Og en kald øl akkompagnert av David Bowie.

Populære innlegg