onsdag, april 16, 2008


I anledning min fars bursdag: Et bilde av hans vakre mor, altså min kjære farmor. Utifra pasjeklippen tror jeg bildet er fra 1930-årene. Hun var sydame, alltid stilig, alltid opptatt av at klærne skulle ha kvalitet både i stoff og søm. Farmor hadde fine hansker og hatter og sydde blomstrete flanellsnattkjoler med høyt liv og puffermer til meg. Og var verdens snilleste.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig å hedre farmoren sin. Jeg tenker ofte på min- og på hvordan hun har påvirket meg og mitt liv. Ennå mer etter å ha fått egne barn. Så heldige vi er som har hatt en så fin farmor!

fru winther sa...

Hvis faren din har bursdag i dag, så deler han dag med faren min.Og med dronning Margrethe. Hipp hurra for alle tre, og for den flotte farmoren din! Pen dame!

wine-fueled narcissism sa...

For en vakker kvinne....

Anonym sa...

Nydelig dame, og det både innvortes og utvortes etter din beskrivelse. Flott å tenke på hvordan enkelte setter preg på livene våre, og på hva de stod for. hvilke inntrykk de har gjort på oss.. jeg har også tenkt mye på det etter at jeg fikk barn, ikke minst fordi min mor døde før jeg fikk barn, og det i seg selv er en vemod jeg ikke har kunnet skjule for dem (barna). Godt alt det gode vi har fått med oss!

Anonym sa...

Så vakker hun var. Pussig nok ligner hun ganske mye på min tante, samme alder, samme frisyre og samme yrke! Mine og min søsters dukker fikk nok byens mest velsydde dukkeklær til jul da vi var små på sekstitallet :-)

Anonym sa...

Fine farmor!

Populære innlegg