søndag, mai 25, 2008

Mums mums

Ferskt brød til frokost!

Når man er syk og utslått, og allikevel må jobbe i noen timer med å lytte til musikk man kanskje ikke er helt motivert for akkurat da*, er det fint å ha besøk av mamma som ordner opp. Vips, så hadde hun bakt to brød. Rabarbraen fikk også bein å gå på - en smuldrepai som helt sikkert smaker kjempegodt, men det var jo egentlig å kaste perler for svin. Jeg kjenner ikke smaken av noe som helst med min tette nese. Glamourgemalen er dog glad og fornøyd.

Rabarbrasmuldrepai til ettermiddagsteen


*= jurytjeneste i Grand Prix på trettende året, og med feber blir man faktisk ganske aggressiv av isdansere kunstløpere i dramaqueenutfoldelser + hvitkledde menn med geitestemme...

17 kommentarer:

Anonym sa...

"hvitkledde menn med geitestemme"
Det tror jeg var en av de mer treffende karakteristikker jeg har vært borti på en stund.
Hihihihi!

Anonym sa...

Det var da koselig at du fikk besøk av noen som oppvartert deg litt med deilig hjemmebakt brød osv... Jeg ønsker deg god bedring!

Glamourbibliotekaren sa...

hagenpahytta: :-D Isdanseren freaket meg egentlig ut mest!

Charlotte: Takk for det! :)

Anonym sa...

Får jeg spørre deg om hva denne jurytjenesten går ut på? Jeg har et herlig ironisk forhold til MGP, og er så nysgjerrig... Syntes dog det er synd at det ble lov for alle å synge på engelsk. Det var så sjarmerandes i "gamle dager", da jeg var liten og fikk pappa til å ta opp på kassett. Som jeg så i seinere tid har spilt over. Nå angerer jeg noe innmari på det..

Jenny B sa...

Mmm, hembakt bröd! Jag har också satt händerna i degen idag, så jag åt varmt, gott, nybakat bröd till kvällsmat alldeles nyss.

Glamourbibliotekaren sa...

Etram: Nå (siden 2001 eller noe sånt) er det en backup-jury som ser generalprøven i studio i NRK og avgir stemmer, i tilfelle noe skulle skjære seg med televotingen. Tidligere var vi fagjury, altså før televoting-æraen, og da var det våre (juryens) stemmer som talte. Mye morsommere :) Og helt sikkert mer seriøst. Synd at alle kan synge på engelsk, synd at all musikk er forhåndsinnspilt, synd at orkesteret ikke er med lenger... Heldigvis finnes alle gamle finaler på youtube! :-D

JennyB: Mums.. Jeg skal spise nå, bare så synd at jeg ikke kjenner smaken :)

Anonym sa...

den isdanseren har vunnet OL (helt sant) men hva han gjør i MGP står fortsatt som en gåte for meg...

Anonym sa...

Jøss, finnes det en bacupjury! jaja, og hvordan i alle dager havnet du i jurien den gangen for lenge siden?

Det må da gjøre vondt i sjela å høre og se på så mye eeee, -rart?

Glamourbibliotekaren sa...

Frk. Rosenhoff: Ja, han har skremt vettet av meg hver gang jeg har sett han! Tror han er blitt verdensmester x antall ganger også. Sikkert flink, men man kan jo ikke annet enn å le av den usedvanlig dramatiske dansen hans i går.

Moseplassen: Japp, det har jo hendt i andre land at televotinga har gått over styr, så alle land må ha en backup. Husker ikke helt hvordan jeg havnet i juryen i utgangspunktet - jobben, vil jeg tro.

Glamourbibliotekaren sa...

Og en liten tilleggsopplysning: Gå inn på youtube, søk opp Plushenko (altså isdanseren) og se på den videoen der han danser til en låt av Tom Jones som var populær for noen år siden. Ikke gjør som meg i forrige uke, ikke ta den bort etter tjue sekunder. Se HELE. Jeg gjorde det nettopp, og lo så jeg fikk kvelningsfornemmelser.

nefertiti sa...

Snakker meg om - den var jo helt rå :-)) haha

Anonym sa...

å hjelpes.
Jeg forstår at jeg må slutte å være så kritisk til hvilken nyheter jeg gidder å lese/se. Jeg så kun noen få deler av MGP, og dette med at de hadde isdans i den russiske innslaget hadde jeg altså gått glipp av, tro det eller ei! Jeg lo så jeg grein både av sexBomb og av MGP dansingen :D

Anonym sa...

Et lite øyeblikk trodde jeg TomJones-dansingen var ironisk-inntil jeg la merke til de enorme overarmsmusklene...knallfestlig !

Anonym sa...

Hallo?! Han er KUNSTLØPER! Ikke isdanser. *fornærmet*

Anonym sa...

Plushenko er ikke isdanser, men en fantastisk KUNSTLØPER! *fornærmet* Sex bomb-nummeret er fra oppvisninga etter at han har vunnet (OL? VM?), og jeg kan berolige dere som ikke pleier å se kunstløp (tydeligvis mange her)med at Plushenko ikke stiller m falsk overkropp og gulltruse i ordinære konkurranser.

En annen ting er at det var utrolig flaut å se ham i MGP "I have one more title!"??? Da gikk jeg i dekning bak sofaputa og holdt pusten og rødmet noe så innnnnmari... :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Fruen: Spiller ingen rolle hva han er eller om dette er oppvisning eller ei, det er uansett til å le seg i hjel av! :-D

Eva sa...

Guriland jeg får så lyst på varm rabarbrasmuldrepai, og kanskje en liten kladd vaniljekesam ved siden av..

Populære innlegg