mandag, juli 21, 2008

Finn stilen: Ferie - Paris


Dette er nok mer en fantasiferie enn en realistisk en, i allefall når det gjelder kledsbudsjettet. Men man kan jo drømme... Den vakre blomsterkjolen er fra Oscar de la Renta, og peeptoe-MaryJanes-skoene likeså. Trenchen med sløyfe er fra Celine, og vesken er den klassiske 2.55 fra Chanel. Leppestiften er en rød Chanel Hydrabase, parfymen er Guerlains L'Heure Bleu (alle damer i Paris dufter av en eller annen Guerlain-klassiker). Og macarooner og kaffe. Bon Voyage!

12 kommentarer:

Anonym sa...

åh, fantastisk! Vil renske bilen for fjellutstyr, unger og bikkje og reise til Paris og være luksuskvinne... Tusen takk for all din inspirasjon!

Anonym sa...

Strålande montasje! L'heure bleu luktar dessverre py på meg, det er noko med iris som ikkje klaffar med meg i det heile. Eg føler at det er lavendel i den og, men ifølge osmoz er det ikkje det. Underleg, eg luktar lavendel i den parfymen. Lavendel er heller ikkje blant mine favorittar.

fru winther sa...

Herlig collage! Her i Trondheim pissregner det, og jeg må ut på diverse ærend, men jeg har SELVSAGT på rød lebestift (Chanel Rouge Allure no.18), såpass har jeg da lært.Hjelper i massevis :-D.

Anonym sa...

Nydelig! Og bra timet - skal til Paris i helgen, dessverre uten Oscar de la Renta, Celine eller Chanel. Men det blir nok bra lell!

Ingvild S L sa...

*lengtende sukk*

Mia sa...

Hey!
Tenkte bare jeg skulle si ifra at jeg la inn en kommentar på et av dine eldre innlegg om Equinox-senteret ;)
Mia

Anonym sa...

Uhm - de makronene så jo bare helt uimotståelige ut :-D

Anonym sa...

Så nydelig! Hadde ikke hatt noe imot å låne kjolen for en dag eller to (synd det ikke er mer utbredt med leieordninger for ikke-selskapsklær!). Skal innom Paris én dag i neste uke, og skal iallefall kjøpe og nyte Mariage Freres te - og lukte meg gjennom Lutens parfymer :)
God sommer!

Anonym sa...

Det eneste jeg har råd til nå av de tingene er vell kaffi, for i går gikk jeg til innkjøp av lenge etterlengtet Kitchen Aid espressomaskin:)

Så er stygt redd for at jeg kommer til å innta litt for mye espresso den neste uken. Men hadde ikke hatt noe imot å ha noen makroner ved siden av.

Frk.Badegakk sa...

That about sums it up! Herlig kjole da... *sukk*

Ferie i Paris... burde vel alle få lov å oppleve en gang synes jeg... *sukke mer*

Glamourbibliotekaren sa...

Barbro: Bare hyggelig! :)

Innkjøper: Hver sin smak :)

Skriversken: Well done!

Grace: Ja, det skal mye til at Paris ikke blir bra. God tur!

Ingvild: I hear ya..

Mia: Japp, jeg så det, men jeg er ikke helt inne i de greiene der :)

Hagenpåhytta: You better believe it!

Sol: God tur!

Randi: Kanskje man skulle lære seg å bake dem selv.. hmmm.. Grattis med espressomaskin! :)

Frk. Badegakk: Åja, Paris er et must, og aller helst jevnlig!

Anonym sa...

Slike (Laduree)-makroner er farlig gode! Jeg kan tipse om at Paul, som har flere filialer i London, ogsa har gode makroner. Jeg floerter ogsaa med tanken om aa lage noen selv...Det kan komme godt med naar man flytter hjem til Norge.

Populære innlegg