mandag, juli 14, 2008

Mjau...


De nydelige kattungene jeg besøkte for tre uker siden søker familier...

Det er hannkatter, ganske svarte (muligens med noen hvite detaljer, vet ikke helt), og de er klare til henting om fire-fem uker. Altså i midten av august. De bor for øyeblikket på Nesodden. Hvis noen er interesserte, mail meg, så formidler jeg kontakt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle så gjerne harr pus, men det går ikke her hvor venninnen min og jeg bor...

Anonym sa...

Nei, vent! Kattunger skal ikke tas fra kattemor før de er MINST 12 uker gamle! Gi pusene en god start på livet! Kattunger har så mye de skal lære av mammaen sin før de blir flinke og selvstendige små katter og klare for en ny familie. Det er hundevalper som skal flytte hjemmefra ved 8 ukers alder, fordi de er flokkdyr og skal preges i sitt nye hjem. Dette gjelder IKKE katter! Som katteoppdretter har man ifølge Norske Rasekatters Riksforbund ikke lov til å selge kattunger før de er minst 12 uker gamle. Den regelen er selvsagt laget til kattens beste.

Husk ellers å vaksinere kattungen og at kastrering kan gjøres allerede fra 3 måneders alder. Alle katter som ikke bevisst skal brukes i avl har det best som kastrerte.

Og husk ikke minst at en katt lever i 15 år eller mer. Tenk nøye over hvilket ansvar det innebærer selv om kattunger - dessverre - i noen tilfeller er gratis.

Glamourbibliotekaren sa...

Disse vil være ti uker i august, men de kan sikkert vente i to uker til. Matmoren er ekstremt god kattevenn og vil garantert ikke gi dem bort til noen som ikke er ansvaret bevisst :)

Eva sa...

Jeg har så lyst på kattunge at det er helt absurd. Livet blir hundre ganger bedre ved å se på kattene i bakgården - men som påpekt her - ansvaret er stort, og jeg har en usikker fremtid når det gjelder bosted (og land).. Men fortsatt... puser er det beste jeg vet!

Glamourbibliotekaren sa...

Eva: Samme her. Men så lenge glamourgemalen nyser, prioriterer jeg han :)

Populære innlegg