søndag, september 21, 2008

"Nå koser vi oss!" på Galleri RAM

Kunstneren Maria Rodrigues har laget en utstilling omkring det norske behovet for kos. Intervjuer med nesten hundre enkeltpersoner har ført til denne dokumentasjonen i form av gjestfrihet. Dra ned til Galleri RAM i Kongens gate (over gata ved Museet for samtidskunst) og kos! Det er bøker der, plater, puslespill, brettspill, et el-orgel, sofa, seng, kaker og kaffe - og ikke minst en times lang film med kattunger som leker, som vises med prosjektor på den ene veggen.

Her kan man legge seg på en sofa og lese i et par timers tid.


Legg lunsjpausen hit en dag og spill "Waltzing Mathilda" mens du lar skuldrene senke seg.


Firbeinte er også velkomne til å kose.


Kopper og fat står klare; her er det bare å legge innpå med kaker og kaffe.



Siste dag er søndag 28. september (om en uke), og da blir inventaret solgt eller gitt bort i galleriloppis. Galleriet er åpent tirsdag-fredag fra 11-17, og lørdag og søndag fra 12-16. Jeg skal nedom minst én gang til denne siste uka. Jeg vil se kattungene og spise mer kake.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååå,det så herlig ut, syns jeg. Og rosekoppene i forgrunnen er skremmende lik de vi fikk drikke av når vi var på søndags-kosekos hos bestemor og bestefar. Og i bakgrunnen durte og gikk ønskekonserten....:-D

Jenny B sa...

Det låter ju jättehärligt! Raka motsatsen till utställningar om människans ensamhet och själslig ångest, där man måste ha svarta kläder och nicka avmätt åt verken. (Även om jag gillar de utställningarna också!)

Populære innlegg