mandag, januar 26, 2009

En gammel favoritt


Essie "Catwalk" - noen kaller den Crimson, andre sier Shining Jungle Rose. Jeg kaller den fin. Rød. Hverken mer eller mindre. Ikke oransjerød, ikke brunrød, ikke rosarød. Ikke varm, ikke kald. RØD.

(Jeg tror den er fra vinterkolleksjonen 2006, det vil si at den kan være utgått - eller at den finnes på eBay eller noe fremdeles, hva vet vel jeg. Men fortvil ikke; med så mange røde neglelakker som det selges i butikkene her i landet kan man vel i høyeste grad finne noe lignende.)

15 kommentarer:

Alt godt sa...

Dette med raud neglelakk (eller neglelakk i det heile, eigentleg) har eg aldri fått tenning på. Det einaste unntaket er at eg lakkar tåneglene raude om sommaren, det høyrer liksom med. Dette var ein nydeleg raudfarge, akkurat passe tåneglsommarfarge!

Anonym sa...

Finfin! Like før jul fant jeg en annen Essie som liksom bare er RØD, ikke noe mer ikke noe mindre :) Den heter "Forever Young".

benedicte sa...

Herlig, og den rødtonen som ikke er for oransj eller blå passer jo enhver hudtone også. Selv er jeg veldig i glad i min mors tjue år gamle "Hollyberry", fra MF (Max Factor, gjetter jeg).

Forresten, et spørsmål: katalogiserer bibliotekarer sine private bokhyller? :)

Anonym sa...

Så fin stemning det var her inne da! Nydelig blogg:)

Glamourbibliotekaren sa...

Alt godt: Du om det :)

Glamouringeniøren: Sikkert fin!

Snegourotchka: Hva andre gjør, vet jeg ikke :) Jeg har skjønnlitteraturen min alfabetisk på forfatter, mens faglitteratur står litt hulter til bulter. Når det gjelder platene mine derimot - der har jeg et vanntett system!

Anonym: Takk for det! :) Velkommen skal du være!

Anonym sa...

Elsker neglelakk! Riktignok er neglene mine nå for tiden stort sett veldig naturelle og lakkfrie. Tror jeg har prøvd de fleste farger og merker opp gjennom årene. Favoritten for tiden er Chanel sin Rouge Noir. Ren RØD neglelakk er også kjempefint :)

Anonym sa...

Så hyggelig at du legger ut musikklenker om morgenene:) Drømmer meg litt bort, jeg!
Hvor får man kjøpt Essie? Den fargen så veldig pen ut. Bare rød og ferdig med det. Catwalk altså?

Micha sa...

Neglelakk!!! :-)
Jeg kjøper neglelakk på ebay.com all the time, og de har sikkert denne også. Vet ikke hva essie koster i norge, men sikkert 100-130 kr flaska. Avhengig av kursen betaler jeg mellom 40-65kr pr flaske INKL frakt. Og har man neglelakkdilla, som meg, så kan man spare penger :-)

Glamourbibliotekaren sa...

TerraDiva: Rouge Noir er fin, men jeg synes den preller av så fort! Det samme gjelder andre Chanel-lakker også.

Anonym: De har et lite utvalg på Visage i Torggata, men det er nok billigere å prøve eBay. Men du finner helt sikkert noe lignende i et annet merke også! Dette er en av mange :)

Micha: Helt klart billigere. Jeg kjøper dem i New York for bare noen usle dollar.

Strikkelaura sa...

All neglelakk preller av hvis man ikke har gjort godt nok forabeid.Eks. skrubb neglene med skrubb rett etter du har tatt av den forrige neglelakken. File neglene med buffer (den filen som har mange sider) o.l.

Selv liker jeg best O.P.I sine neglelakker, klare ikke å gå uten lakk! Virkelig elsker neglelakker :)

Min rød favoritt kommer fra Estee Lauder, en som bli KNALL rød ved første strøk..navnet husker jeg ikke.
Bruker også base- og toplakk.

Favoritt nå er O.P.I Metrochic.

Glamourbibliotekaren sa...

Strikkelaura: I beg to differ - det er stor, stor forskjell på hvor holdbar neglelakker er, selv når man har buffet og polert og forberedt så godt man bare kan med underlakk og det hele. Chanel-lakkene har jeg aldri fått til - men Essie, Mavala og Maybelline funker bra for min del. Og noen fra OPI, men ikke alle. Min OPI-favoritt er forøvrig Bogota Blackberry" :)

Anonym sa...

Klassisk rød neglelakk er alltid fint! :)
Jeg har også dårlig erfaring med Chanel og holdbarhet, men nå har jeg sjelden samme neglelakk i mange dager. Ellers så finnes det steder på nett som selger OPI, ESSIE og China Glaze til en veldig billig penge (ebay er dyrt). Selv er jeg mest glad i grønne og blå lakker. :)

Anonym sa...

Og apropos Glamourbibliotekaren og neglelakk, China Glaze sin "For Audry" får meg alltid til å tenke på denne bloggen. Fargen på lakken er inspirert av Audry og fargen på gaveeskene til Tiffany. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, den Tiffanyfargelakken er ganske heftig. Jeg foretrekker Tiffany-eskene fremfor lakken, dog :)

Anonym sa...

Hm..jeg er helt enig i at Chanel lakkene flasser av etter kort tid...Mulig jeg har resignert litt med hensyn til dette problemet, og at det er litt av grunnen til at neglene mine er oftere naturelle enn røde.(Akkurat som med tynne lekre strømpebukser som rakner lett, da blir det oftere mer praktiske utgaver enn de mest glamourøse strømpene... ;)Flott med tips om lakk som sitter, har lekker farge/glans og ikke behøver å koste masse penger!

Populære innlegg