lørdag, februar 21, 2009

Te i operaen

En lørdagskveld i utgangspunktet viet gamle Oscarklassikere som Ben Hur, ble raskt endret da det plutselig vanket billetter på orkesterplass til operaens konsert med den svenske barytonen Peter Mattei. Hurra!

Og i operakaféen har de denne teen fra Tea Forté - pyramideformet og delicious! Verdt å sjekke ut. Vi delte en kopp klassisk Earl Grey. Perfekt pausedrink.


7 kommentarer:

Alt godt sa...

Peter! Min "gamle" helt! Han var solist med Griegs fire salmer med koret eg sang i tidleg på nittitalet. Konserten var i Logen, trur eg. Det var ei stor oppleving, han fekk alle jentene i fistel ved å stikke hovudet inn i vår garderobe og spørje om vi hadde hårspray... Iiiik! :D

Glamourbibliotekaren sa...

Og dere svarte med å hyle "vaa-aad EEEEST du doo-oog skjøøøøn!!!" i kor? :-D Åh, kan tenke meg det var nydelig med han som solist. Særlig "I himmelen"..

Anonym sa...

Har lest mye om den teen i det siste. Var den verdt prisne? Tenkte jeg skulle prøve teen på Galleri F15 i Moss for det sto et sted de serverte den der. God helg:)

Alt godt sa...

Ja, det var nærliggande... :lol: Men det var først etter garderobeepisoden. Han var perfekt i "rolla", sjølv om vi måtte hjelpe han med norskuttalen.

Glamourbibliotekaren sa...

MillaCamilla: Den var i allefall veldig god, den jeg drakk!

Anonym sa...

Så du ikke Grand Prix?

Glamourbibliotekaren sa...

Nei, det gjorde jeg ikke. Har ikke fulgt med på noe av det.

Populære innlegg