fredag, mars 20, 2009

Glamorøs fredag


Tidlig morgen til tross for sen kveld i går - jeg hadde egentlig planlagt en rolig leseaften i sofaen, men så kom en telefon som lokket med gratisbilletter - og vips befant jeg meg på Mamma Mia-premiere med påfølgende fest. Til og med en vanligvis så kjendis-ignorant glamourbibliotekar blir starstruck når Björn og Benny står en halvmeter unna! De ruver der oppe på min stjernehimmel. (Vel å merke i Abba-sammenheng; for musikaler er ikke helt min greie)

Meget meget comfy-casual i dag i joggesko og jeans, noen eksklusive dråper fra Parfums DelRae bak øret, samt Chanels leppestift Rouge Allure #18. Her skal det jobbes med inderlighet (Madama Butterfly med Angela Gheorghiu ligger foran meg på bordet), og deretter hjem for å fikse til helg - en liten venn kommer på besøk og jeg skal finne fram tegnesaker og lekebiler. Operakino i morgen! Nest siste forestilling denne sesongen, obs obs!

Ha en fin dag alle sammen! Den ser ut til å bli riktig nydelig fra her jeg sitter!

50 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen!

Så gøy med premierefest! En riktig glamorøs start på helgen for glambib :)

Med vær som det er I Oslo I dag, er det uten tvil en riktig glamorøs fredag for meg og. Jeg bidrar med hvit skjorte inni sort omslagskjole og ankelstøvletter fra Paris. Tilbehøret består av øredobber kjøpt på julemarkedet på Blå, forlovelsesring og arvet ring. Sminken er diskret og håret nyvasket. I helgen skal jeg muligens ut og drikke litt vin, det som er helt sikkert er at jeg skal slappe av etter en hard jobbuke. Blant annet gleder jeg meg til å inspireres av vakre klær i to hele episoder av både Mad Men og Gossip Girl.

Ønsker alle en riktig god helg!

Anonym sa...

God morgen! Er det mulig at jeg er første leser her i dag? Så heldig for deg at du fikk billetter til Mamma Mia i går! Skikkelig feelgood historie, og musikken er og blir en del av livet mitt... Kanskje litt rart å høre tekstene på et annet språk enn engelsk?
Her i Oslo er vårstemningen så intens idag at det fyller opp hele glamourfølelsebehovet for min del.Svart bukse og svart strikkevest med blekkfarget skjorte inni, foreløpig usminket vinterblekt fjes.Tror jeg skal ha perler som tilbehør idag.Skal avgårde i jobbmøte litt senere, og da er nok pynten på plass.
Denne helgen skal jeg være mye utendørs! I morgen har jeg og Mannen avtalt å treffe "hundevenner", søndag blir det helt sikkert "ut på tur" for å nyte vårstemningen.God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Grace: Åh, Mad Men! Jeg har jo ikke sett denne ukas episode ennå :)

TerraDiva: Jeg må innrømme at jeg aldri har vært særlig glad i musikaler... og musikken gjør seg jo helt klart bedre på plate og i originalversjon, men det var jo morsomt å være der allikevel - premierer er alltid noe spesielt. Men jeg føler meg nok ikke helt i målgruppen for denne typen show.

Anonym sa...

Strålende vær, om enn litt kaldt. Dongeri, fiolett, utringet topp med svart og småsnuppete 'innedressjakke'. Ravklump i langt kjede rundt halsen. Dramatisk make up på øynene i dag; gull og purpur, med dyp fiolett eye liner. Vel, jeg har ingen alvorlige møter :lol:

Største glamourinnslag for/på meg i dag: Vanille galante fra Hermés ! Veldig vidunderlig.

I morra blir det middagsbesøk av søster/svoger, og det blir hyggelig :-)

En riktig god helt til alle sammen, selvsagt Glambibl. i sær.

Anonym sa...

God morgen!

Jeg har overraskende nok vært på jobb i to timer allerede. Enkelte kollegaer har ennå ikke kommet seg etter sjokket av å se meg før klokka var sju.

Grunnet et par seriøse møter er fredagsantrekket klassisk med pent strøket hvit skjorte, sorte bukser, veldig høye hæler på føttene og perler rundt halsen.

Kofferten står og venter på at møtene skal bli ferdige så den kan bli med meg på fjellet. Håper og tror på sol i hytteveggen så jeg kan sitte ute og lese minst en av bøkene jeg har pakket med meg.

God helg til alle!

Nanne sa...

God morgen! Heldige deg som får se Mamma Mia-musikalen! Jeg har "bare" sett filmen, men til gjengjeld så er det jo en skikkelig "feelgood"-film! Casual glam i dag med gråblått kordfløyelsskjørt, sort finstrikket pologenser og sorte støvletter med rynket skaft. En dråpe av Laura Biagiotti's "Roma" (som er en av de få parfymene som ikke lukter kattep*** på meg)og lett naturlig make-up. Forfremmelse påjobben og eget kontor bidrar til glamourfølelsen! I helgen skal jeg på yogakurs, og gleder meg stort til det.

Ha en flott helg, alle sammen!

Anonym sa...

Jeg drar hjem i morgen, så dette er den siste Glamorøse fredagen Down Under. Pga. hjemreise har dagen i dag stått på intens pakking og rengjøring og det mest glamorøse har vært tanken om at jeg har sluppet unna en hel vinter og får en vår og sommer som strekker seg helt fra oktober her nede og til september hjemme. Deilig!

Nå har jeg pyntet meg med nytt pencil skirt, gullsandaler og Ralph Lauren Romance (bryllupsparfymen min) og skal nyte den siste kvelden i Melbourne sammen med min mann. Så venter tre dager i Bangkok og dermed min første tur til Asia.

God helg!

Anonym sa...

Casual her også, travelt på jobb med forberedelse av rettssak.

Jobben din høres så spennende ut! Hva gjør du egentlig? (Vet du er musikkbibliotekar, men det sier ikke meg så mye..)

Anonym sa...

God morgen!

Endelig fredag! Forrige helg tilbragte jeg i Athen, og det var hardt å komme hjem søndag kveld til et kaldt og gufsent Oslo - men nå har jo våren kommet hit også, hurra!
Så her sitter jeg med morgensolen inn kontorvinduet, nyheter i bakgrunnen (hvorfor er det så mye elendighet?), og om bare to timer tar jeg helg og setter meg på toget til min Kjære. Jeg har blitt lovet en tur ut i sola i helgen, så dette blir en finfin helg :)

Og nå skal jeg lage meg en kopp te, og spise croissanten jeg kjøpte på vei til jobb.

Anonym sa...

Regn på snø som blir våtere og våtere, og grått grått grått. Slik er det i Trondheim nå, og det stimulerer ikke mye glamourfølelsen. Men yndlingsskyggen smoky bronze på øynene, Les Nuits d'Hadrien av Annick Goutal på hals og utringning, og snart god te fra Fortnum & Mason hjelper noe, samt mørkerøde negler og vårlige farger i antrekket :)
Hvis været fortsetter slik har jeg mest lyst til å tlbringe helgen i hi sammen med mann, barn og katter; og alt innendørs som er godt, musikk, bøker, film..
Riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Jeg synes du er sent ute i dag, jeg! I lengsel etter "glamorøs fredag", har jeg sjekket siten siden kl. 7. Jeg trengte litt piff før et trøblete møte..

Helsort antrekk i dag også: Sort, kort skjørt, sort silkebluse, oppsatt hår, samt mine favoritter; Chanelstøvletter, perler, rouge noir, Serge Lutens. Alt innkjøpt i min andre hjemby, Paris..sukk..

Helgen består av løping, skiturer, sjokoladekake, te og nok en gjennomlytting av den siste Bach-kantateinnspillingen- som forøvrig anbefales!

God helg:-D

Anonym sa...

God morgen!
Det kaller jeg griseflaks på en fredagskveld ;)
Er ikke så veldig glad i musikaler selv heller, men Mamma Mia er liksom nokke for seg sjøl. Så den i London for et par år siden, og det var en herlig opplevelse.
Strålende sol fra blå himmel idag, men kaldt som bare rakkern. Også er det vårjevndøgn – hurra! Et bevis på at våren er i farta, og at mars snart er slutt.
Glamouren står i taket på morgenkvisten: Bestilte superfavorittsko på nettet mandag, og nå har jeg akkurat fått telefon fra UPS som ville levere i løpet av dagen. Jippiii! Forøvrig sørger frisørbesøket igår for at håret er i fin form, jeg har ny, søt bluse med hardangersømaktige hullbroderier og dufter godt av Marrons Glacés. Helgen kan bare komme, jeg er klar.
Ha en riktig god helg.

Anonym sa...

Så gøy med premiere! Eg hadde nok også blitt starstruck i ein slik setting, trur eg.

Glamouren i dag består i at eg har henta fram min sommartunika som eg har under ein langerma svart- og kvitmønstra topp. Eg har også Allure nr. 18 på leppene, og på halsen har eg L'ete en douce, mjødurtparfymen til L'artisan.

Helga blir roleg for min del, halve familien er med på oslomesterskapet for korps, men så vondt vil eg ikkje meg sjølv. Orden i huset, litt matskriveri og eitt par turar ut i sola er mine ambisjonar. God helg til alle!

Anonym sa...

Arvet aquamarinring og Chanel bak ørene er dagens ytre glamour. Litt trøtt etter tjuvstart på helgen igår - på pub, ikke på premierefest, er bare bittelitegrann misunnelig ;-)Men jeg skal ikke klage over å måtte stå opp tidlig og gå på jobb. Fast og trygg jobb er nesten glamorøst i seg selv nå, jeg treffer folk hele tiden som mister jobb, må gå ned i lønn eller blir permittert...

Helgen skal tilbringes stille og rolig hos modern, det blir garantert turer i finværet og god mat. God helg til alle!

Anonym sa...

Dagens glamour er den gode klikkelyden fra støvelettene fra bare Oslo-gater, sol og vissheten om at det endelig er helg. Jeg feirer våren i dag med en av fjorårets sommerparfymer, Un Jardin sur le Nil fra Hermés.

Har planer om å ta årets første joggetur denne helgen, og gleder meg til det. Ellers blir det en rolig helg i godt selskap med min lille familie, opptil flere gode bøker og "Annie Hall" av Woody Allen. God helg alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Hagenpåhytta: ooh, de Hermés-parfymene er fine. Jeg inhalerte Vetiver Tonka her om dagen :)

Sally Cinnamon: En fjelltur høres ut som en passende måte å bruke helgen på! :)

Nanne: Jeg foretrekker nok filmen ;) Ah, Laura Biagiotti Roma, nostalgi!

Glamour Down Under: God tur til Asia!

Anonym: Hører på og fordyper meg i musikk dagen lang! :)

HildeSofie: Hysj, ikke si croissant, magen begynner å brumme! :)

Sol: Neimen, håper dere får bedre vær!

Juristen: Litt over kl. sju var jeg ute i morgensola, der har du grunnen! :)

Glamouroversetteren: Jeg snek meg inn på generalprøven kvelden før urpremieren i London i 1999 husker jeg (hovedrollen er venninne av venninne), men.. nei, for min del må det være Annifrid og Agnetha bak mikken! :)

Alt godt: Ja, haha, jeg stod litt nonchalant i min egen verden og hang ved et gelender og stirret ut i luften, og plutselig er jeg tre cm unna å spenne bein for Björn! I'm bjorn again!

Koristen: Det har du helt rett i, det er sørgelig hvor mange som får kjipe beskjeder fra ledelsen i disse dager :( Vi må være glad for det vi har!

Anneli: Woody! Ingen kan redde en dag som Woody! :)

Marsvinet sa...

Åh - strålende sol i Bergen - igjen! Svart omslagskjole i anledning glamorøs fredag, med stor brun-lilla sten i halsen og Blush bak ørene. Vårfest ikveld :-)

Håper alle andre rundt om i landet har like fint solskinn.

Anonym sa...

Hurra, nå er det fredag igjen!

Glamourfølelsen idag kom da jeg gikk til bussen i strålende sol, på tørt fortau og i trenchcoaten jeg allerede har henta fra boden, det er vår! (Om enn litt kaldt enda..)


Helga byr på overnattingsbesøk, festligheter og kaffe i sola, aldeles nydelig :)

Ha ei herlig helg alle sammen!

Anonym sa...

Været er glamouren idag synes jeg også. Så idag måtte jeg bare ha min dkny silkekjole for å feire våren, og så skal jeg ha semskede vårstøvletter til når jeg forlater hjemmekontoret og kjører inn til Oslo i solskinnet. Knall rød munn, vågal idag, og merciers parfyme.

Helgen blir det masse dansing, og så pakking til neste helgs avreise på påsketur til California. Dreaming.

Heldiggris glamourbibliotekaren med premierebillettene, og god helg alle sammen.

fru Storlien sa...

Sola skinner gjennom nypussede vinduer og jeg sitter i pen svart kjole og syr håndsøm mens hunden sover på sitt nystjålne ullteppe. I kveld skal jeg iføre meg pen Stilasminke, lilla kjole og litt Bvlgari Amethyst og se Menn som hater kvinner med en venninne.Søndag drar jeg til København på garn- og strikketur med annen venninne. Dette blir en bra helg, og mann og barn skal kose seg av hjertens lyst og la mor lade batterier til et par uker uten mann...

Anonym sa...

God fredag :)
Her er det så godt som ingen glamour å spore, men feberen begynner endelig å lette, og etter fire dager synes jeg det er på tide. Ute på trappa ligger min lille avlegger (som nå har blitt fem måneder!!) og sover. etterpå håper jeg det blir tid til en dusj, det trenger jeg virkelig. det er vel det mest glamorøse som skjer i dag. bortsett fra kosekveld med min kjære selvfølgelig :)

Jenny B sa...

Idag har jag en randig topp i beige och flera nyanser av blått, snygga jeans och bärnstenssmycken. Och så har jag Keiko Mecheri Jasmine som jag nyss fick flera fina komplimanger för! Ikväll skall jag på inflyttningsfest hos en god vän. Imorgon skall jag på middag och teater med en vän och charmerande TV-personlighet. :)

Hoppas att alla har en fin helg!

Anonym sa...

En sliten rapport, sprengsjuk for tiden. Har sovet i nesten 2 døgn til sammen, men i dag måtte jeg karre meg på jobb, av og til kan man bare ikke være syk, dessverre.

Jaja, en dusj for å starte dagen, litt bronze goddess i nakken og rouge i kinnene for å få meg til å se levende ut :) Knallrøde negler henger fortsatt med fra forrige helg (jeg sa jo mine neglelakktips var fabelaktige! ;) ). Av antrekk er det jeans og en stor varm sort ullgenser fra filippa k med høy hals. Har et brunt silkeskjerf inni polohalsen på genseren også, føler meg litt finere da :)

Men det blir tidlig helg, forferdelig å være syk rett og slett!

God helg alle sammen!

Ragnhild sa...

Her står det ein dobbel kaffe mokka frå Pascal på kontorpulten, eg har på meg vårlege sneakers for første gong i år, og eg er glad det er helg! Skal på kveldsbesøk til venner og spela spel, og elles blir det litt jobbings i helga. På søndag skal eg vera med og feira iransk nyttår, av alle ting - har fått invitasjon frå ein iransk venn. Det blir nok ei fargerik avslutning på helga:-)

God helg til alle!

Mari sa...

Jeg glitrer mentalt i dag:) Og har fjonget meg med glamourbibliotekarinnkjøpt skjørt. God fredag!

Glamourbibliotekaren sa...

Marsvinet: Litt skyet her, men det ser bra ut allikevel! :)

Lene: Åh ja, vårjakker! :)

Glamouradvokaten: Oiii, Cali! Heldiggris! Hils Santa Monica fra meg :)

Fru Storlien: god tur til Køben!

Hege: En sovende avlegger er jo glamour i høyeste grad! :)

JennyB: Mmm... Keiko..

Glamouringeniøren: oioi, riktig god bedring!

Ragnhilda: Godt nytt år! :)

Mari: Hurra, det skjørtet er så fint!

Anonym sa...

Fredag! Sol! Jeg promenerer i ny, fin, flaskegrønn kåpe. God motvekt til min ellers så sorte og grå garderobe. Har utsikter til en god arbeidsdag, lunch med gammel kollega og deretter behagelig helg med min kjære. Ro og fred, lange turer, bøker og kanskje en kinotur står på ønskelisten.

Nå: Alene på kontoret, med en kopp te og klassisk musikk på øret. Ah, luksus...

God helg, folkens!

Anonym sa...

For ein glamorøs start på helga for glambibliotekaren!

Her går det i opgåveskriving men det må seiast at ein får jammen meg ei kjensle av universitets-glamour når ein er meir enn nøgd med resultatet, Flink jente i dag.

Ut på dagen skal eg premiere meg sjølv med lang joggetur i vårsola og kvelden blir via til sofaen og god mat. Resten av helga går med til jobb, men skal sørge for å få nokre turar i vårsola og nyte Bergenby likevel.

No skal eg drikke mengder med te og skrive vidare.

Ha ei fin helg alle saman!

Anonym sa...

Fredagsglamouren økte betraktelig etter et nokså vellykket besøk hos tannlegen. :-) Ute veksler det mellom snø og regn, slapset ligger tykt på fortauene og tåka henger ned i fjellene. Men i gatene kan vi skimte asfalten. Oh, lykke! Og kanskje skal jeg sy en knapp som har løsnet i trench-coaten min, slik at den er klar til bruk?

Bare et møte igjen nå, så er det helg!

Micha sa...

Casual fredag her også, men sminken er da hvertfall på plass og håret ser sånn tålig ut.
Du, så gøy m Bjørn og Benny da :-)De stiller liksom i en egen klasse!
Jeg skal "feire" fredagen m gode venner hjemme i eget hus, og bestille ferdiglagd mat! Om ikke glamorøst, så er det hvertfall litt sånn hverdagslukseriøst:-)
Ellers skal helga brukes til hekle-eksperimentering. Jeg har begynt å lære meg selv å hekle, og foreløpig plundrer jeg fælt. Men øvelse gjør mester, så i helga skal jeg øve!
Og på vei hjem etter jobb, skal jeg kjøpe enten ranunkler eller hvite anemoner.
God helg :-)

Anonym sa...

Så gøy med premiere! Jeg er heller ikke musikalmennske, men ABBA liker jeg da godt.
Jeg er forshøøøøla! :(- En slags fredagsglamour bestod i tur ut i regnet sammen med hunden for å se på hestehovene som har kommet opp (hunden tisset på dem, ufine dyret!), så en lang god dusj før jeg smurte hele kroppen inn med Karma Kream (har blitt forelsket i den duften). Og tekopp på tekopp på tekopp....Det regner og er litt småufyselig her i Barteland, men hva gjør vel det når snøen forsvinner og små gule bustehuser dukker opp? NADA! :) God helg alle sammen!

Anonym sa...

jaja, så var glamourlæraren sjuk i dag og. Men, gler meg over at formen er stigande og eg gler meg til å møte elevane att på mandag. Uansett så skal ein forsøke å presse inn litt glamour på ein heller sjuk fredag. I dag består den av deilig te, fith aveny bak øyret og ryddig hus. Vårsola skin og avdekker uvaska vindauge, men det bryr eg meg ikkje om i dag.
Håpar alle får ei super helg :)

Anonym sa...

Med et særs uglamorøst stressnivå for tiden, hjelper det litt, men ikke mye med ytre glamour. The silver lining er førpremiere på Chicago på Trøndelag teater i kveld sammen med en av favorittvenninnene, kanskje til og med fulgt opp av en tur for å høre Mathias Eicks vakre trompetspill og et DIGERT glass rødvin på Dokkhuset. La helga komme!

L sa...

Saa heldig du var da...

Glamourbibliotekaren sa...

Lauren B: å, den kåpa høres fin ut..

Joggerinna: Lykke til med oppgave!

S: Så heldig var ikke jeg hos tannlegen forrige fredag.. må nok tilbake :)

Micha: Hverdagsluksus er glamorøst! :)

Koldfru: Åja, Karmaduften er nydelig!

Glamourlæraren: God bedring til deg også! :)

Anne: Høres ut som en bra plan!

Miss L: Ja, det var jeg!

Smilla sa...

Gledelig fredag!

Siden min helg starter meget glamourøst synes jeg det derfor er på sin plass å fortelle Dem om det frøken bibliotekar. Jeg skal nemlig i operaen i kveld og se ballett: Don Quijote. Selv om det blir fantastisk (dog ikke første gang jeg besøker operahuset), misunner jeg deg Mamma Mia billetten i går. Ellers lite glamour, ja - bortsett fra høye hæler da. Men de klarer jeg nesten ikke gå på...

ha en strålende helg!

Anonym sa...

Glamouren i dag er at jeg har jeans, adidassko og hvit langermet tynn genser på en jobb hvor det vanligvis går i dress og nystrøkne skjorter :) Så deilig å bevege seg rundt uten hæler for en gangs skyld (selv om holdningen kanskje er litt dårligere). Parfyme, leppestift etc får hvile til neste uke :) Sporty Friday!

Anonym sa...

Så gøy med premiere og premierefest, selv om man ikke liker musikaler. Må jo være artig å bare se på folk og la seg bli starstruck. :)

Her er det grønt og brunt som gjelder, grønn selvsydd jerseykjole over blå topp, brune strømper og støvletter. Har lånt et brunt knytebelte med hvite prikker fra en annen kjole, så det ble litt nusselig.

I helgen skal jeg på sykurs med folk fra et syforum, gleder meg masse. Noen har jeg møtt før, andre kjenner jeg bare gjennom internett.

Anonym sa...

så fantastisk herlig med de fredagspostene dine! i trondheim venter vi fortsatt på vår, men jeg fikk kjøpt to deilige silkeplagg, kjole og topp samt et ull-skjørt idag,så jeg er klar når våren endelig kommer. jeg begynner å mestre mammarollen litt bedre nå, og får faktisk pynte meg litt også. og drukket vin, noe som var stort savn i graviditetsmånedene. din fine blogg, med god dose glamour er selvfølgelig en god inspirasjonskilde. <3 kyss!

Karoline A sa...

Fredagen brukes på en gammel quebec-tradisjon, nemlig Cabane á Sucre. Deretter blir det frisørtime og brusdagsfeiring på lørdagen avsluttet med St. Patricksday parade på søndag. En travel helg med andre ord...

Glamourbibliotekaren sa...

Smilla: Åh, heldiggris! Spennende, kjenner ikke Minkus' musikk i noe særlig grad.

Frøkna: Så morsomt, casual Friday = glamorøs fredag! :)

Kaisa: Ja, det er noe med Björn og Benny.. andre kjendiser kan bare gå og legge seg, her er det kun Abba-gutta som gjelder! :)

Nadja: Takk, så koselig å høre! Gratulerer med nye klær og mestring! :)

Karoline A: Travel men helt sikkert morsom! :)

Anonym sa...

Ah... Denne dama starta dagen foer bloggposten ble lagt ut og kom seg foerst naa paa nett i egen vinnings hensikt:) Helga ble egentlig tyvstarta i gaar kveld med teaterbesoek - fantastisk opplevelse!

Glamouren i dag morges bestod i aa vaakne lett tross bare tre timers soevn, pluss loefte til meg selv om aa bruke neste loerdag til aa finne meg en ny vaarparfyme:) Naa er det joggebukse og husarbeid resten av dagen, film paa dvd i kveld (i godt selskap og med god mat) og deretter er det jobbing fra litt utpaa dagen i morgen igjen.

Men med solskinn og aarets foerste blomster fra hagen og rundt omkring i vase paa kjoekkenet er det dog helt greit!

Anonym sa...

Trist, grått og sørpete vær her i dag. Men hva gjør vel det når humøret er på topp.
Har vært em tur på byen i dag. Og som vanlig hver gang lønna kommer så blir det kaffebesøk og et kakestykke til. Nam, nam....

Måtte skymde meg ut døra på morgenen for å komme tidsnok til legekontoret, så den enste glamouren er Stella i nakken.
Blir nok en ny parfyme i samlingen min. Og så har jeg bestilt en etterlengtet klipp til frisøren på tirsdag med kur og hele pakka

God helg til alle sammen!

Sofia sa...

Här består glamouren av det lokala nowroz-firandet på gården (persiska nyåret). Trots att jag inte hör till den kulturella gemenskapen firar jag lite uppe i lägenheten genom att svänga loss till Golbang.

glamourlegen sa...

Avsto fra å kommentere tidligere i dag da både ytre og indre glamour var nær bånn i bøtta (sliten, ustelt, lei for at ferien er over, i full sving med hundre praktiske ting i hjemmet før blæh kveldsvakt på sykehuset), men nå skinner den innvendige solen igjen!

Nettopp hatt en kjempetravel og knallflott vakt med supre kollegaer og pasienter, good hair day, og fra og med akkurat nå er det helg i - eh - to hele dager til ende.

Helgen skal benyttes til utstrakt turtling med min kjære. Tenker det blir gode middager, god vin, turer på Sankthanshaugen, litt lesing av aviser på kaffebar, og middag hos svigers på søndag.

God helg alle sammen!

Micha sa...

Jeg har tenkt på en ting, jeg....Tusen takk for at du tar deg tid til å svare på alle kommentarene du får!
Det er alltid så hyggelig å bli "sett" på den måten.
Det er ikke alle bloggere som "besvarer" kommentarene sine, og det er så utrolig de-motiverende å legge igjen en bit av seg selv og ikke få noe respons.
TUSEN TAKK for at DU tar deg tid! :-) Det gjør det ekstra hyggelig å stikke innom akkurat din blogg.
Smil til deg!

Lena sa...

Er syk, så er nok pysjamasen på meg. Med Fantasy på puten :)

Glamourbibliotekaren sa...

Alter Ego: Blomster i hagen.. så fint! :)

Glampl: Lønningskake er et etablert begrep her også!

Sofia: Godt nytt år! :)

Glamourlegen: Godt å høre at formen er stigende!

Micha: jo takk, men jeg rekker jo ikke alltid det, dessverre! Det kommer mange kommentarer som jeg ikke en gang vet om, for av en eller annen grunn får jeg ikke alltid mail om det. Jeg prøver å svare så mye jeg kan, men av og til strekker dessverre ikke tiden til. Men takk allikevel :)

Perlena: God bedring!

Anonym sa...

Det mest glamorøse med helgen er lørdagens utdeling av Tarjei Vesaas' debutantpris - kjæresten min skal motta den! Hurra! Hilsen trofast leser

Glamourbibliotekaren sa...

Fairytale: Grattis, så morsomt!!

Populære innlegg