tirsdag, juli 14, 2009

Idyll og Bacharach

Her er utsikten fra verandaen til noen venner av oss på Vallø som vi overnattet hos i helgen. Sjøen er rett til høyre for blomsterenga. Det kan knapt bli mer idyllisk! 

Og hvor var vi på vei? Jo, til Langesund naturligvis, for å høre Burt Bacharach. Konsertomtale her. Og for dere som behøver en påminnelse - her er Arthur's Theme, sunget av Christopher Cross og komponert av Bacharach:

 

Arthur er forøvrig min absolutte yndlingsfilm og har vært det så lenge jeg kan huske. 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer det ikke en "finn stilen" for Juli? Jeg synes de er så inspirerende!! :)

Karin sa...

Åh nå er du ju på mitt hjemsted. Visst er Wrighetgaarden ett bra sted for konserter ?

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Jo takk, jeg har faktisk ikke rukket :) Kanskje i helga, men jeg er så lite på nett om dagen (har ferie), så jeg vet ikke om det blir tid. Men jeg skal prøve!

Karin: Helt ok, veldig koselig at det var såpass "lite" sted at man kommer nært scenen uansett hvor man sitter - men jeg blir litt irritert på alle som prater hele tiden, og ekstra mye når det er rolige låter der man egentlig bør være helt stille... da benytter mange sjansen til å prate, for da hører de hverandre! Temmelig misforstått :)

Kristian Severin Skeie sa...

Avsindig... Sammentreff ! I forgårs satt jeg og lette etter en skikkelig bra video av Arthur`s Theme på You Tube. Men jeg fant bare noen dårlige, med dårlig bilde og lyd. Så jeg glemte hele saken og ble sittende og kikke på klipp om forholdene i amerikanske sørstatsfengsler m.m. Og i dag havnet jeg på bloggen DIN via MillionEuroMan som skriver om større norske blogger. Og så klikket jeg innom noen som han omtaler - og fant din + KONGEVIDEO av Arthur`s Theme... Det er utrolig. Takk skal du ha forresten !

Glamourbibliotekaren sa...

Kristian SS: Kanonlåt, sunget av en av westcoastgenrens mest særegne stemmer, og komponert av en av de største popkomponistene i vår tid. Kan det bli bedre? :)

Populære innlegg