fredag, januar 15, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
Hvit te, økologisk appelsinjuice og hjemmebakt brød etterfulgt av en frisk spasertur med svensk P3s "Cirkus Kiev" på øret, og nå sitter jeg på kontoret og hører på J.D. Souther mens teen trekker. Det er fredag!! Glamoureffekter som sådan er Chanel No.5 edp, et par øredobber med blå steiner som jeg fikk av en god venninne for mange år siden, og tanken på en fin helg som ligger foran meg. Jeg skal på konsert sammen med mannen min i kveld, møte venninne til frokost i morgen, og ha teselskap på søndag. Derimellom er det åpent, og sånn skal det være.
Ha en fin dag alle sammen!

22 kommentarer:

Løvemunn sa...

God glamorøs fredag! Her markeres den med Midnight Poison Elixir og leppestift. Jeg skal ha jobbehelg, men har satt av tid til svømming i morgen tidlig. I kveld blir det utstillingsåpning. Vurderer å støtte en organisasjon til med penger til Haiti før jeg går i gang med dagens dont.

Anonym sa...

Her er det travelt på arbeid, men gleder meg til å hente barna etter jobb og kose meg med dem i helga!

Har pynta meg i helsvart, med Miss Dior Cherie og gullsmykker! Gleder meg til hyggelig besøk i morgen!

HildeSofie sa...

Hurra for helg!
Hjemmekontorfredag etter tre hektiske dager i Oslo, og det er godt å kunne starte litt pent og forsiktig.
Sort og mykt antrekk med tykke sokker, for det er fortsatt litt kaldt her på innlandet. Earl Grey i koppen, NRK på radioen, og passe mengde jobb som skal gjøres i løpet av dagen. I ettermiddag blir det litt pilates for en stiv kontorrygg, og litt alenetid før Kjære kommer hjem fra jobb.

Imorgen bærer det tilbake til Oslo for å hjelpe et vennepar med å flytte, og deretter er det helgens virkelige glamour: tapas på Delicatessen, sammen med venner fra min svært korte periode som student :)

Og søndag? Da er det helt fri, vurderer en tur ut for å fange vinteren i kameraet, og ellers se film og lese bok. Og drikke te!

Ha en strålende fin helg alle sammen!

glamourlegen sa...

God fredag!

Her er det fri og tre dagers langhelg, superglamorøst! Har sovet ti timer (og ikke bare fem), noe som jo er et velkjent skjønnhets- og velværetriks.

Dagen skal brukes på forberedelser til 30årslag i morgen (mitt, eh) og fiksing av kjole (må sys litt inn her og der). Dagens smykker er som vanlig diamantøredobber (20årsgave fra mams&paps), diamantanheng (30årsgave fra mannen i mitt liv) og min superenkle, superfine og (nesten) spanking nye forlovelsesring. Antrekket blir enkelt og funksjonelt, men litt MAC og Dior på øynene blir det nok.

God helg alle sammen!

L sa...

Endelig fredag! Denne uken har vært lang, men straks er det helg:)

Siste innspurt med jobb, før jeg skal treffe kjæresten for kaffe og tiramisu. I morgen er det konsert (klassisk) etterfulgt av Rock party (hva skal jeg ha på meg, mon tro?...). Og søndag en tur til venner i Treviso (jeg bor i Venezia)! Glamoureffekter i dag er perleøredobber, en lang og tynn tunika og Noah på halsen:)

Riktig god helg, alle sammen!

Jenny B sa...

Idag har jag sovit litet extra länge, eftersom vi inte haft morgonmöte på jobbet. Det känns lyxigt! Jag har jeans, höga stövlar och röd topp med glittrigt blommönster på, och doftar gott av Keiko Mecheri Osmanthus.

I helgen skall jag tyvärr varken träna eller gå på kulturevenemang, utan bara plugga till en tenta i rysk grammatik. Jag får försöka göra det spännande.

Ha det bra, allihopa!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag! Markeres her med litt 50-talls schwung over sminke og antrekk. Knallrøde negler, svart eyeliner, lys øyenskygge, lyse lepper og diskret pudret hud. Silkeskjerf knyttet i halsen. Kan dog ikke være en karakter i Mad Men helt, da jeg har bukser, hvit skjorte og golfjakke på meg :) Dufter Hermes Rose Ikebana.

Helgen er fri for konkrete planer, hadde vært fint å lagd noen deilige middager, gått noen finer turer og tilbragt timer på sofaen. Alt som vanlig med andre ord!

Ha en flott helg alle sammen!

Anonym sa...

Kjører 50-tallsinspirert rockabillyglamour, litt som glamingeniøren over her. Dagens duft er fra L'Occitane, og jeg er lykkelig over å være tilbake i Oslo etter en hektisk uke på reisefot.

Helga skal brukes til litt jobb og litt moro (mest moro), og venninneheng er en viktig ingrediens. Det blir vel noen episoder Sopranos og noen liter te og kaffe også, kjenner jeg meg selv rett.

God helg alle sammen!

Koristen sa...

Oioi, jeg glemte å kjøpe ny hvit te igår, men grønn te med jasminblomst er heller ikke verst. Antrekk dongeribukse og brunbeige tunika med litt broderi. Gammelt emaljesmykke i halsen, Chanel No 5 bak øret og diskret sminke. Masse å gjøre på jobb, deretter en treningsøkt, så innom blomst-frukt-og-grønt-butikk før jeg går hjem. Rolig helg hjemme venter, deilig.

God helg til alle, gratulerer med dagen til glamourlegen :-)

wine-fueled narcissism sa...

God fredag!

Jeg gråter og krangler med universitetet og studentweb, og fortviles over at det ENE faget jeg mangler i graden min er fullt, og at jeg dermed alle planene mine for masterstudier til høsten går i vasken. Men, man skal vel bevare et ørlite håp om at det ordner seg allikevel, dét hadde vært glamourøst det.

Håper dere alle har bedre fredagsmorgener enn meg!

Glamourlektoren sa...

Hjemmekontor med nok en nynorskbunke. Jobber på spreng for å prøve å kunne ta fri i helgen. Karakteroppgjør! Med knitrende ved i ovnen, god te i koppen og sovende kattepus på skrivebordet har jeg det likevel helt all right. Min gode ulltrøye fra Pierre Robert, grå topp fra Noa Noa, svart posebukse, tykke, deilige Falke-ullstrømper, Irmas "Tusindfryd læbepomade" - glamorøst? Vel..

Med ektemann og barn på farten i inn- og utland i helgen, skal jeg holde fortet her hjemme og gleder meg til det! Skal gjøre det januarfint i huset - blir alltid litt trist når julepynten er pakket bort, så det blir nok litt blomsterinnkjøp. Skal dessuten lese ferdig Knausgård 1. Nr 2 ligger klar! God helg til alle Glamour-bloggere!

Fornuftig forsker sa...

Hjemme idag med tente lys, kaffe i vinter-Mummikrus og fyr på peisen. Aldeles skjønn fredagsglamour. Dufter Acqua de Bolgheri (med gullkork, en rose-iris duft såvidt jeg skjønner) og kjenner nå at det er en smule for vårlig i januar. Men det er slike bagateller som gjør dagen annerledes. Helgen begynte igår med kveldsskitur, den fortsetter med bryllup vestpå, det blir veldig hyggelig. Men før det innledes den med kakao og bok på kafe for en litt sliten forsker. God helg til alle!

Oslopiken sa...

God formiddag!
Jeg har en lite glamorøs start på fredagen, våknet med tannpine og prøver nå å overse den oppmerksomhetssyke visdomstannen. Trøster meg med grønn jasmin-te og med tanken at jeg straks skal ut og spise lunsj på restaurang, ingen ferdigfabrikert kaintinelunsj i dag!
Jeg har befriende få planer i helgen, forhåpentligvis skal den ikke tilbringes på tannlegevakta men foran peisen med ektemannen som har vært bortreist nesten hele uken. Og så skal sommerferien planlegges!
I kveld tenker jeg det blir gullrekka og mer grønn te, jeg er halvveis ferdig med den årlige hvite måneden og gleder meg til rødvin i februar : )

God helg, alle!

Alt godt sa...

God føremiddag! Dagen byrja hektisk, rett i eit intenst møte som varte til no. Dagens duft er Guerlain Idylle, ein nær slektning av både Narciso Rodriguez EdT og av SJP Lovely. meir omph enn Lovely, litt grønnare enn NR.

På leppene har eg Estee Lauders gloss Berry, og elles er antrekket svart og kvitt. Eg har bakt kake til fredagskaffen, vi feirar at eg har vore her i tre år.

Elleveåringen har bestilt tur til teknisk museum i morgon, elles blir det ei roleg helg med vennemiddag og innekos. Ha ei god helg, alle saman! :-)

Glamoursjefen sa...

Har oppdaget at jeg simpelthen bare ELSKER glamourøse fredager! :)

Skal på fest med jobben min i kveld og føler at livet et relativt glamorøst. Hvit te, ny turkis kjole, høye svarte støvler, gjenstiftet bekjentskap med et flott gammelt sølvsmykke jeg som 10-åring fikk av min far en gang han hadde vært på tjenestereise (sånt var ikke vanlig den gangen....) og MaryKays Bella Bellara (bodylotion og parfyme) gir meg akkurat hva jeg trenger nå.

Forøvrig en rolig helg med mann og barn på landstedet. Det er alltid en vitamininsprøytning i seg selv....

God helg alle sammen! :)

fru winther sa...

Jeg stod opp, tok på meg en fin Noa Noa-kjole, "Ange ou Démon", og et fint perlesmykke,og åpnet døren for rørleggeren. Det hørtes ut som starten på en tvilsom film, men jeg garanterer for at det var totalt uskyldig;). Trondheim er ufattelig vakker i dag, med tykk rim på ALT og strålende sol. I helgen skal jeg rive en vegg og flekke gulvbelegg, og stoppe innimellom for å spise kake med gemalen. Snart ser vi resultater av vårt slit! Riktig god helg , alle glamorøse!

k sa...

Jeg prøver å friske litt opp idag, har blomstrete sommerkjole med ull under og over, det funker fint! En deilig varm parfyme akkompagner det hele- Lyric...nydelig.
Venninnebesøk hele helgen er glamourøst, det blir mye god mat og vin og fin-fine samtaler.
God helg til alle!

Britt Åse sa...

Jeg dufter deilig av Magie noire fra Lancôme og er heller broget påkledt; skotskrutet jerseykjole i svart og rødt over langermet svart trøye og blå olabukser. Dertil tykke vintersko på beina og marineblå pashmina varmende rundt halsen. Det er kaldt på kontoret!
I helga blir det litt trening med hensyntagen til en betent skulder, nye tulipaner og bok. Kanskje et glass rødt.
Grattis til glamourlegen på tredveårsdagen, og til alle andre bursdagsfeirere, og god helg til alle!

Spis, løp, les sa...

Dagens høydepunkt var frisørbesøk, før jeg måtte tilbake til sengen. Har handlet inn blader og bok, det er da også glamorøst :-)
Klærne er en sliten joggedress og hvite ullstrømper, liten glamourfaktor når man har lungebetennelse. God helg!

glamourlegen sa...

Takk takk Koristen og Britt Åse :)

Elisabeth sa...

Det er bare sju minutter igjen av glamorøs fredag - og godt er det, jeg er sengeklar. Dagen (og døgnet!) startet med jobbing og en dose drama på morgenkvisten, så da var det godt komme hjem og legge seg. Opp igjen på sen formiddag, en dusj og deretter på jobb igjen... Resten av helga består også utelukkende av jobb og søvn, så det blir lite glamour!

Men innimellom slagene i dag har jeg hatt på meg rød hettekjole og sorte strømper, sorte støveletter på vei til og fra og ... Chanel Chance på halsen, Estee Lauder på vippene, Mac på leppene, gjennomsiktig neglelakk fra Maybelline - og ring fra Tiffany's som jeg fikk til jul :) Må nok heller komme litt sterkere tilbake neste uke.

God helg, alle sammen, både workaholics-artsfrender og dere som har mer fornuft og dermed fri... :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, og gratulerer med bursdager og forlovelser! :)

Populære innlegg