mandag, mars 15, 2010

Serenity now

Når man akkurat har betalt regninger for en avskyelig høy sum, og frykter at man må spise nudler (og kun nudler) i de neste ti årene, kan det være fint å roe ned et stresset hjerte med å se på denne dama. Fullstendig avslappet, liggende under et tre. Hun gadd ikke en gang å stikke av da fotografen kom nærmere og nærmere. Dette, kjære lesere, er mitt idol.

13 kommentarer:

Jonas Lie sa...

Herlig!

Ine sa...

Sauer er så fine! Og dette ser ut som en sau med sunn innstilling til livet :)

HildeSofie sa...

Nydelig! I dag er det forresten den internasjonale forbukerdagen - en dag til å tenke over om vi *egentlig* trenger å kjøpe nytt til stadighet - så takk til deg som er så flink til å minne oss om gjenbruk!

Ingeborg B. Hansen sa...

No kjenner eit lite stikke av anger på at eg har sagt frå meg jobben som kone på gard til sommaren.

Fruen sa...

Glamourøs er hun også - syns øredobbene var SÅ "henne" lizm ;-)

trine sa...

Det er kjedelig å betale regninger, men det fine er at det man setter mest pris på er som regel gratis! Jeg har akkurat gått en tur i det fine været, kjent sola varme og det lukter friskt. Det er gratis luksus, selv om man ikke er sau. ;)

Christine sa...

Så herlig. Jeg har betalt regninger i dag jeg også, så jeg skjønner følelsen. Sukk. Jeg skulle gjerne (innimellom!) vært en søye som lå i gresset og åt og ikke tenkt på noe som helst.

koristen sa...

Akkja, nuddeltider her også. Men vårsola er gratis :-)))

Haha, jeg la også merke til de lekre "øredobbene" ;-) fin og fornøyd sau!

Flugo sa...

I know the feeling... Da er det godt at sauer ikke bare er all righte dyr, men også flotte forbilder. Lugna ner, det löser sej :-)

Anonym sa...

Til alle som er glade i sauer: Les "Glennkill: En sauekrim" av Leonie Swann. Skulle ønske det var jeg som hadde kommet på det plottet.

Glamourlektoren sa...

Nydelig sau som minner oss om at det beste livet er gratis, som flere minner om her, ser jeg. Også her er det lite igjen på kontoen bare få dager etter lønningsdag. Det koster å restaurere gamle hus - vi er skikkelig bunnskrapt for tiden. Så deilig da å kikke på denne flegmatikeren aven sau og tenke at det er herlig "att lukta på blommorna" og bare være til - særlig når det endelig er blitt vår :)

Glamourbibliotekaren sa...

Sauveig over her, og oksen Ferdinand - fine forbilder begge to :)

Hilde sa...

Sauer er så fine, savner tiden da jeg bodde på landet. Om du trenger mer å glede deg over i nuddeltidene, så kan jeg tipse om uglewebkameraet. Jeg er helt hekta!

http://www.ustream.tv/channel/the-owl-box#more

Populære innlegg