fredag, juli 23, 2010

Glamorøs fredag


Syvsoverbibliotekaren ønsker sine lesere velkommen, har nesten ingenting å rapportere annet enn at jeg hadde et herlig møte med fem små kattunger i går, og at dagens glamoureffekt er Charlie Blue - et nostalgiblaff fra 70-80-tallet.

Planer for dagen: Har absolutt ingen anelse. Ah! Nå blir det fjelltur!

Ellers: Drikke te! Ferie er fint!


Ha en fin fredag! Og kom med rapportene, sånn som vi ble enige om i går!


43 kommentarer:

Hufsa sa...

Glamorøs feriefredag! Og solen skinner i Bergen. Tror ikke det finnes en flottere glamoureffekt enn solskinn i Bergen ;-)

Ellers er planen for dagen piknik i parken med mann, og datter som har halvt års bursdag i dag. Miniglamoureffekt: Liten jente i sommerkjole.

Alt godt sa...

God morgon!

I dag var min største glamouropplevelse å vakne ved sidan av ein søvndrukken elleveåring, som har vore på ferie med pappaen sin i to veker. Ein slik morgonkos er det aller beste!

No duftar eg av Kiehl's musk oil kjøpt inn på kjærestetur til Stockholm for to veker sidan. Har allereie fått dagens første kompliment, av resepsjonisten. :-)

Sommarsandalar og sommarkjole er på, og ein liten raud cardigan for å beskytte mot ac-trekken. Den same elleveåringen skatar ned his for å spise lunch med meg om ei lita stund, og det gler eg meg til.

Helga blir roleg, ingen planar, vi tek det som det kjem. Neste helg blir desto meir hektisk, med bryllup for ein kjær venn i Sverige, der eg skal bake treetasjes bryllupskake i gåve, så eg treng å samle krefter og å planlegge.

Ha ei god helg, alle saman, og bibliotekaren især!

Jenny B sa...

God förmiddag! Med semester hemma i vackra Stockholm är varje veckodag skön, men idag skall jag få extra fin fredagskänsla genom att steka pannkakor. Det var länge sedan jag gjorde pannkakor till mig själv, så det skall bli jättegott! Efter det skall jag faktiskt in i biomörkret och se Inception, som verkar jättespännande. Men i övrigt skall jag så mycket som möjligt sitta i parken och läsa.

Ha en fin helg!

koristen sa...

Deilig fredagsfølelse, solen skinner, og de eneste planene min for helgen er å besøke venninnes kolonihage imorgen og å ta med Murakami-boka og noe passende mat og drikke til det lokale badevannet søndag :-)

Fredagsantrekket er lyseblå, smale jeans med snøring nederst i bena, lang, vid og hvit bluse og diverse selvlagde smykker. Jeg hadde buksene i skapet i flere uker før jeg turde å bruke dem, og så fikk jeg kjemperespons på antrekket da jeg kom på jobb, DET gjør meg glad idag :-) Også Chanel-parfymen bak øret, den ble kjøpt i NY, og det tenker jeg på hver gang jeg tar den på.

Nå skal det jobbes effektivt i noen timer så jeg fortjener den deilige helgen!

God helg til dere alle :-)

Anonym sa...

Glamouren i dag består av tanken på en blank
helg i hovedstaden med min yngste datter.... alt skal foregå i hennes
tempo. Gleder meg.... har luftige flate sandaler, og min
forstuede ankel er på bedringens vei, slik at vi kan
gå så langt vi lyster...

Og her på jobben har min snille kollega bakt
kake til "alle mann"... et skikkelig overskuddsmenneske
hurra for denne damen:) Og jeg lukter Chanel og diesel....
Mvh Astrid

Guro sa...

Endelig, endelig fredag. Og endelig-endelig solskinn på en fredag :) Da blir det kort og konsentrert arbeidsdag (når jeg ikke kommenterer på bloggen til Glamourbibliotekaren ;-)), og ut i solen.

Blir det bedre enn solskinn og utsiktene til en kurv jordbær som kan nytes når man er vel hjemmet og har fortært middagen? Ikke for meg :)

Elisabeth sa...

Jeg har ikke ferie, men har stille dager på jobb. Det blir en glamorøs ettermiddag/kveld for meg. Hvitvin og reker på verandaen, helt alene! Jeg nyter å være helt alene hjemme - det er faktisk lukus å ha tid for seg selv.

Akeleiedamen sa...

sol hele dagen- sitte i hagen- lese i bok og se rosebusken våkne fra regnvåte døgn-! Senere i kveld skal jeg nyte sommerbyen Bergen og ta et glass vin med en god venninne.

Ingvild S L sa...

Fortsatt feriemodus i Bergen, det er sol og nå skal jeg drikke morgenkaffe på Det lille Kaffekompaniet. Kanskje jeg skal overraske min kjære på jobb med et kyss?
Glamoureffekt: 70-talls hursmorkjole,Birkenstocks og et forelsktet smil om munnen

Frk. Frydefull sa...

God morgen! I dag kunne jeg godt si at jeg nå starter tre uker ferie og as we speak har fått frokost i sengen av min kjære. Det er glamour - og det er sant. Grunnen til det etat mye av det som inntas kommer opp igjen, jeg er kvalm 24/7, og til sist tror jeg at jeg er i ferd med å pådra meg halsbetennelse. Alt annet enn glamour. Kvalmen kommer naturlig nok av at et nytt lite menneske har tatt bolig der inne - noe som er veldig glamourøst!
Litt av hvert her altså . . . God helg!

k sa...

Å sove til man vokner av seg selv er glamour for meg.
Foreløpig er antrekk kun en rød & hvit sarong kjøpt på en av mine aller flotteste reiser. Senere idag blir det nok en spasertur langs sjøen inn til Bergen som idag skinner i solen, og da kan jeg ta på den nye rosa leppestiften min. Vennebesøk i helgen, følelsen av å glede seg til det er også glamour for meg.
God helg til alle!

Elisabeth sa...

Dagens glamour var å våkne i Svolvær med langt lettere vær enn det var da vi la oss i går! Dagen tilbringes med ulike aktiviteter for de forskjellige gjestene, som stort sett klarer seg selv - og da er vertinna (jeg!) fri til å ta turen til Henningsvær. Hurra!

I morgen blir det hurtigrutetur over Vestfjorden og hjem, og søndag skal jeg hente min 8 uker gamle alaskahuskyvalp hos oppdretteren. Hurra!

Jeg dufter av AmourAmour fra Cacharel, og kroppen har nettopp testet Aloe Vera body lotion fra Body Shop - veldig tilfreds så langt, spesielt siden den er duftsvak.

God helg, alle sammen!

Kirsebærblomster sa...

Jeg har fri i dag! I Bergen i gnistrende solskinn! Trenger jeg si mer?

Britt Åse sa...

Kjølig dag i Grimstad etter en periode med varmt og fuktig. Vel, jeg forgyller dagen med perledråper i ørene, Dulcis in Fundo bak ørene og diskret, men velgjort makeup. Været tillater innendørsaktiviteter med klesvask og radio (P2 for øyeblikket) og strikketøy, og det gir i grunnen glamourfølelse i seg selv å få litt kontroll på heimen :D
Resten av helgen blir deilig glamour på bryggekant utenfor Kr.sand, med venner, sjømat og vin. Krysser fingrene for været!

Kristine sa...

Glamour i form av stripete genser, acne-dressbukser og ballerinasko; mascara, rouge og JPG Classique-parfyme. Det er sol ute, helgen blir fin - og da gjør det ingenting at det for en gangs skyld er for kaldt på jobb.

silja sa...

God formiddag! Jeg sitter her i morgenkåpen etter en lang dusj, og venter på at frokosteggene skal bli ferdigkokte. Utenfor vinduet er det overskyet og regn, og slik har det vært ganske lenge her oppe i nord... men vi prøver å tenke positivt! Dagen skal tilbringes i sofaen med godt lesestoff og god musikk, og senere i helga blir det både båttur og bryllup.

Glamoreffekt: dusjolje fra L'occitane som dufter deilig av mandler. Denne anbefales!

God helg ønskes dere alle!

lene sa...

jeg har ferie og sover til jeg våkner av meg selv, det er luksus på høyeste nivå! igår tapetserte vi ferdig kjøkkenet og idag fortsetter vi på ferden mot et nytt kjøkken jeg har ønska meg i årevis. jeg gleder meg sånn til det er fetdig, sola skinner og vi skal spise lunsj ute :) god helg alle sammen!

tonje sa...

"God morgen" - det er først nå, etter en liten løpetur, at jeg har våknet ordentlig. Nå hører jeg på Melody Gardot og gjør meg klar til en tur til byen for å drikke kaffe, lese Vogue, og gå en tur på markedet der for å finne blomster. Fin fredag!

God helg :)

Epicureatricen sa...

Det mest glamorøse med denne fredagen er at de fine liljene jeg kjøpte til kontoret mitt på mandag fortsatt står kjempefint og lukter SÅ godt! Ellers startet jeg dagen med en latte på café med min kjære og det gjør alltid dagen bedre.

Planlegger å gå tidlig hjem i dag (fordelen med å være helt alene på kontoret ;-)sånn at jeg både kan få gjort litt rent og slappet av med et blad. Resten av helgen blir hetisk men hyggelig - får besøk fra Tyskland så da står det sightseeing og sene kvelder.

God helg!

Malin sa...

Fridagen min skal brukes til å shoppe rundt etter bursdagsgave til verdens nydeligste 1-åing som har bursdag om søndag! Deretter blir det grilling med familie og venner på vår fantastiske øy! Sommer er rett og slett herlig:)

Emma sa...

Jeg befinner meg i en kaotisk leilighet med pappesker over alt, jeg er syk og det er regner og blåser ute... Glamouren er dermed tilsynelatende liten i flere definisjoner av ordet -MEN leiligheten er vår egen, og her skal vi bli en god stund etter mange år med mye flytting. Og den skal nok bli fin etterhvert! Det at jeg er syk betyr at jeg er nødt til å ta det helt med ro, noe jeg ikke har hatt tid til på ukesvis. Og hva er vel bedre enn en liten sommerstorm ute når man selv uansett skal holde seg inne, med pledd og tekopp?

Studinen sa...

God glamorøs fredag til alle sammen!

Her består dagens glamour av en solskinnsfylt terrasse, svette armhuler og en deilig prikkende følelse i hele kroppen av en lenge etterlengtet utedag.

Ungene hoppet ut av sengen og storkoser seg nå sammen med nabounger ute på eventyr, egen matpakke for dagen og åpne dører...ahh gode minner fra egen barndom.

Ellers skal dagen avsluttes med et lite grillselskap på terrasen med mye snadder mat og god vin..tenker til og med å diske opp med noen hjemmelagde mojitos=)

Fortsatt god helg!!

Mariann sa...

Siste dag på jobben er unnagjort, arbeidssko og -genser er kasta i søpla ;-)
Nye muligheter ligger foran meg.
Flytting fra Østlandet til Vestlandet. Livet er herlig. Og hva er vel mer glamorøst enn det?

Anonym sa...

Sol og blå himmel ute, og det er glamorøst! Nettopp spist deilig lunsj (middagsrester fra i går) og nå gjenstår bare noen få timer med jobbing før det er helg! I morgen skal jeg på Vamp konsert i nydelige Sogndalsstrand. Ellers skal jeg begynne på to nye bøker i løpet av helgen så håper på fint vær så jeg kan sitte i hagen å lese.

Anonym sa...

Glamour er å bestille billetter til Nøtteknekkeren på Operaen i desember til datter på 25 år og meg. Da har vi noe å glede oss til i mange måneder! Obs til dere andre som har tenkt dere på samme forestilling: Det er få billetter igjen allerede nå.
Hegepege

Grace sa...

God ettermiddag.

Ble en riktig glamorøs start på fredagen ved at datteren kun våknet for å spise en gang i natt, og resultatet er at jeg føler meg mer opplagt enn på lenge.

Tidvis strålende sol i Oslo, sko på salg og salmalaks i kjøleskapet er fine ingredienser i denne strålende fredagen. I helgen skal vi på grillfest og ellers ser vi an været før vi legger søndagsplanene.

Riktig god helg til alle!

Snosen sa...

Jeg gleder meg til tur i skogen og overnatting i telt sammen med min kjære :)

Tutta sa...

Jammen er det fredag. Etter å ha væt i mammapermisjon siden midten av februar, har jeg mistet litt oversikten. Sånn skal det være minst et halvt år til.
*O'lykke*

Hva gjør det vel da at det er en gulpeflekk på gensern når det ligger en liten tass i vogga og sover, mett og trygg og god.

Hva har man vel vaskemaskinen til... :)

Amélie sa...

God fredag!
Som nevnt er det nydelig sommervær i Bergen, heeerlig. Jeg fikk uventet fri i dag - lykke!
Dermed har dagen gått med til diverse forberedelser til flytting, og til å være litt turist i egen by.
Noen timer i hagen med ipod som eneste selskap blir snart erstattet med god middag, vin og sosialisering.
Kos!

God helg alle.

Moniccen sa...

Neglelakkering i parken:-)

Anonym sa...

Seilferien begynner i morgen, og alt er (nesten) klart. Proseccoen ligger klar i kjøleskapet, og den skal drikkes i aften for å markere overgangen mellom jobb og ferie. Heretter blir det lunken prosecco, for båten har ikke kjøleskap. Men ipoden er full av musikk, hyllene fulle av bøker, hodet fult av visjoner.

Anonym sa...

dette skulle ha blitt en fin fredag, men jammen gikk den rett i vasken. heldigvis, blir man i godstemning igjen av å lese bloggen din. takk for det:)

Anonym sa...

Gutta på tennisbanen. Smoothie med fersken, ananas og fjorårets frosne solbær. Sovnet i hengekøya med A-magasinet, D2 og Vredens druer. Kjøttkaker med nykål og stekt løk. Terrassen skulle vært beiset, men fluesurr og humlesus får råde. Ren ferie-ettermiddagsidyll

Nora Alexa sa...

Her er glamoureffektene mange. Sol, jasminen som blomster, ny playsuit og flette i håret.

camarnoy sa...

"I hagen er det stille, en UFO kunne trygt ha landa her, de kunne spist litt bær og reist tilbake igjen" (Vamp: 13 humler)

S sa...

Siste dag i feriehuset i Danmark, i morgen setter vi kursen mot det regnfulle nord igjen. Vi har hatt fjorten dager med flott vær og ulike aktiviteter. Dagen i dag har gått med til å pakke, men har også spilt fotball med ungene på plenen. Slike siste dager før man reiser er alltid litt nostalgiske og vemodige, samtidig som jeg gleder meg til å komme hjem til vårt eget igjen. Egentlig er denne følelsen svært så glamorøs; jeg forbinder den stort sett bare med den siste dagen av en fin ferie.

Helga blir tilbragt i bilen, vi har en del mil å kjøre før vi endelig er hjemme igjen. For min del planlegger jeg noen innkjøp på tax-free, samt å kjøpe en norsk bok så snart vi er tilbake i gamlelandet. Siden jeg ikke kjører er det fint å kunne lese litt underveis.

God helg alle glamorister!

Glamourfarmasøyten sa...

Jeg tar utfordringen, lenge siden jeg har rapportert på fredager!

Dagens glamour er å ta på den fine sommerkjolen jeg kjøpte i april og bare har brukt en gang! Anledningen idag var IKEA...

Pluss melon i fin skål, og vann med isbiter og lime under morelltreet i hagen. (og under sommerkjolen sparker en liten jente, en glamoureffekt som blir stadig større... ;)

Marito el Finco sa...

God kveld!

Det er vel ikke for sent å skrive en kommentar her, selv om fredagen snart er over?

Dagens glamoureffekt: ringe en venn og invitere han til å jobbe på kontoret sammen med meg. Det er sommerstille på jobben, alle er på ferie og jeg sitter alene igjen. Det er ikke så hyggelig, derfor tenkte jeg det var fint med selskap. Spesielt av en som også jobber i sommersola, helt ensom på sitt hjemmekontor.

I lunsjen lagde vi kyllingsalat og min kommende mann kom innom for litt mat og litt prat. Pausen nøt vi på en takterrasse i solen. Det kaller jeg glamorøs fredag! :)

Ilje sa...

Dagens glamour er litt fred og ro for seg sjølv etter to intensive ferieveker. På med joggebuksa og Radio Glamourbibliotekar vol. 5! I morgon blir det yoga og ein grundig skrubb av boligen. God helg!

Glamoursjefen sa...

Hilsen fra en feriedrukken Glamoursjef i skikkelig hengekøyemodus.

Kaffe og aviser på sengen av min kjære. En sakte nytelse av fersk kaffe sammen med flott utsikt over sjøen gjør selv en regntung, overskyet og kald fredagsmorgen glamorøs.

Ettermiddagstur til hagesenteret med yngstejenta for å sikle på og kjøpe inn, noen nye roser til det nye rosebedet som jeg jobber med.

Kveldsmat av hjemmelagetpizza stekt på grillen og tilberedt med glamour av min kjære mens jentene løper rundt i hagen og nyter sommeren.

* Bliss *

sol sa...

Så dokumentaren på nrk2 i går kveld; om vennskapet mellom Nica R. og Thelonius Monk. Hun hadde engang uttalt noe i retning av følgende (fritt etter hukommelsen): "Glamour handler ikke om antall pelskåper og luksuriøse biler. Glamour er å besøke 52th Street's jazzklubber og høre på alle låtene som er tilegnet DEG." Mild moon. For å dra det hele ned på et jordisk nivå igjen...min fredagsglamour er å plukke silkepeoner og kaskader av duftsjærsmin fra egen hage, og pynte både her og der i huset med dem. OGSÅ på soverommet, hvor klessnortørket, hvitt sengetøy nyss er lagt på. Tipper glamouren topper seg om min kjære nynner meg i øret, jeg;-) God helg!

frksnupp sa...

I dag (i går) kom fredagsfølelsen av seg selv. Strålende sol, glamoureffekten i dag var å gå i kjole på jobb, is til lunsj som ble inntatt mellom trærne i parken, jordbær med vaniljesaus og en times slumring i sola med fin musikk på øret.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! God helg! )

Populære innlegg