onsdag, august 18, 2010

Dag 3


Dag 3 i utfordringsuka sendte meg ned i smykkeskrinet. Jeg har en samling av Givenchy-øredobber - jeg har visst en tradisjon for å kjøpe slike hver gang jeg er i New York. Nå har jeg sju par, og det sier seg selv at noen av dem ikke brukes så ofte som de burde. Selv om de er kjempefine alle sammen. Herved gjør jeg noe med den saken, og tar i bruk det svarte paret.

Og dere?

15 kommentarer:

HildeSofie sa...

Jeg har også foretatt nok et dykk ned i smykkeskrinet i dag, og det resulterte i ørepynt i gull, formet som små knuter, og en tynn og fin ring arvet etter farmor på langfingeren. Jeg går vanligvis ikke med gult gull, men iblant må også slike smykker luftes!

ps: banken var velvillige, så imorgen blir det visning!

Janne sa...

Du inspirerte meg til å tenke etter hva som lå i arveskuffen, og da kom jeg på mormor sine hvite 30-talls pensko som hun giftet seg i. De er nydelige, og de skal jeg ha på meg i en dåp til helgen! Takk for inspirerende og fin blogg:)

koristen sa...

Nest siste dråpen av en gammel yndlingsparfyme, Jennifer Lopez' "Still". Ikke spesielt original, men den passer meg så godt selv om jeg ikke ligner Lopez i det hele tatt ;-D

Sjokoladepiken sa...

Jeg har også tatt en titt i smykkeskrinet i dag, og funnet fram noen øredobber jeg synes er veldig fine, men som jeg av en eller annen grunn aldri bruker. I dag gjør jeg det, uten tanke på om de passer antrekket eller ikke.

glamouringeniøren sa...

I dag er det et silkeskjerf som får luftet seg. Har flere, men det er favorittene som oftest blir brukt, så dette havner litt i skyggen. Selv om det er flott og nå tenker jeg at det fortjener å bli brukt oftere :)

Green is the new Black! sa...

Gøy,denne utfordringen må jeg bli med på :)
Jeg tar på meg Deco Delights
ørepynten min!
Det er sjeldent jeg bruker det jeg lager selv,
men jeg skal bli flinkere.

Jenny B sa...

Idag har jag letat fram en rosa-vit-gul scarf från Lacroix med små matador-bilder och fint rosor. Egentligen gillar jag inte tjurfäktning, men motivet blir nostalgiskt och romantiskt och vackert tillsammans.

Maria sa...

Et noe høstlig foldeskjørt kjøpt på det norske teatrets kostymesalg! Aldri brukt før i dag, men fint er det.

Kaisa sa...

Dagens utfordringsting er en sort rev i halsekjede. Kjøpt på H&M, det er en kopi av en fransk versjon fra 50-tallet.

Glamourlegen sa...

Ikke funnet frem noe enda til dagens utfordring (snart i dusjen for middag med kjæres familie, så skal plukke ut noe senere), men måtte bare gratulere HildeSofie med en gang jeg så dette. Hurra!

Anonym sa...

Aller først, takk for fin blogg. Koser meg med blandingen musikk, gammel figgjo og en liten dose silke og kasjmir. Selv har jeg funnet frem bestemors gullklokke i dag. Bør absolutt brukes oftere:-)

Anonym sa...

Jeg har tatt på et fjongt, blingete armbånd som jeg ellers ikke ville brukt på jobb. Og jammen følte jeg meg fin!

Camulen sa...

I dag unnet jeg meg en deilig kroppsspray etter dusjen. Herlig start på første arbeidsdag etter ferien!

Glamoursjefen sa...

I dag har jeg funnet et par fine sorte bukser som jeg kjøpte i Wien for et par år siden og som har ligget uberørt og glemt (!) i skapet. Og ikke nok med det, men en god fotkrem er også funnet frem. Tror slitne føtter trenger en god omgang omsorg i dag etter mye møtevirksomhet og masse gange mellom alle avtalene (samt et par sko som kanskje er litt i høyeste laget for jobbruk....ehem...)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle bidrag! :) Dere er flinke!

Populære innlegg