fredag, april 20, 2012

Glamorøs fredag

God morgen!
På vei til jobb stod jeg under en rosa sky av kirsebærblomster. Heldigvis hadde jeg med kameraet mitt, med superduperlinse i tillegg, så flere fotobevis kommer en annen dag! (bildet under er fra mobilkameraet)

I dag skal jeg snurre LP-plater i selskapelig sammenheng, og jeg har vært i magasinene og funnet frem flotte perler jeg ikke visste fantes! "McLemore Avenue" fra 1970 for eksempel; Stax-gruppa Booker T & The MGs spiller låtene fra Abbey Road, hvor Booker T, Al Jackson jr og de to andre krysser en gate i Memphis på rekke og rad i beste Abbey Road-stil? Come to mama.

Arbeidsdag i morgen, kulturdag til gagns på søndag med La Traviata på Gimle (operakino fra The Met) på formiddagen og konsert med min elskede James Taylor på kvelden. Let's go!


27 kommentarer:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en bodøby som bader i sol, og som var uvanlig varm på morgenkvisten. Hurra!

Jeg tyvstartet glamouren i går, med full husvask og påfølgende besøk av mamma; hun fikk eplekake, creme brulee-is og The du Hammam fra Le Palais des Thés. I dag skal jeg forberede meg på et kurs jeg skal være med på å holde i helga, pluss at jeg har en hel del admin-saker som skal gjøres.

Glamourfølelsen kom da jeg våkna før alarmen og hadde tid til en ekstra lang morgentur med hunden. Jeg har fin rød strikkegenser (BikBok, Oslo, ca 1996-7, kr 299,- way back when..), blå jeans og blå sokker. Etter en Ryvita-frokost og en banan er det godt å nyte en kopp bringebærte fra Mariage Freres i Paris mens jeg venter med leppestift (Chanel Rouge Allure) og mascara til rett før jeg går ut av huset.

Skulle gjerne hatt fri og dratt på tur i helga, men er mer enn fullbooka fra morgen til kveld hver dag. Det blir bra - men jeg gleder meg også til å sløve på sofaen søndag kveld etter endt dyst! God helg, alle som en, og spesielt Alt Godt!

marianne sa...

Det kan ikke være tilfeldig at du så rosablomstertre i dag. Jeg har en ny loppemarked- topp som er beige med rosa blomstermønster, og rosa lakk på neglene. Jeg fant ikke den gamle rosa leppestiften, så jeg planlegger en spasertur i lunsjen for å kjøpe meg en ny, helt lik (chanel, husker ikke nummeret...). Da skal det bli shvung på sakene... Ellers rolig dag på kontoret med verdens sureste traktekaffe, noe som vel ikke kan betraktes som spesielt glamorøst. Utfylling av overtidstimelister kommer i samme kategori. Men snart skal jeg ha samarbeidsmøte om planer for neste ukes undervisning med verdens fineste kollega. DET er glamorøst,det. Virkelig. God helg, glamøser!

S sa...

God fredag fra Nord-Norge! Her ser det ut som om skydekket sprekker opp og at solen kommer frem. Og den er velkommen. Snøsmeltinga har gått trått til nå, men nå skjer det kanskje noe? Jeg er iallefall klar for vår.

Jeg er ikledd skjørt i dag, og føler meg vel. Har fått mange hyggelige kommentarer, da det er et plagg jeg sjelden bruker. Har også prøvd ut en ny parfyme fra Issey Miyaki, men kommer ikke på selve navnet i farten. Tror kanskje dette kan bli en ny favoritt.

Helgen er herlig fri for planer, men jeg skal forsøke få noen timer i ro med en bok, kanskje ute på terrassen om været holder. Ellers trenger huset en opprydding etter vinteren, mye rot som har hopet seg opp.

God helg, nyt våren!

studentmamma30 sa...

koser meg med Radio Glamourbibliotekar vol. 17, mens jeg arbeider med masteroppgaven min:)

Hermia Says sa...

God morgon glamoröser!
Efter tre månaders heltidsstudier är jag tillbaka i arbete - och det är ju riktigt trevligt! Strax är det dags för dagens första kopp te (tyvärr inte The du hammam, det står i skåpet där hemma), det doftar gott om mig och jag känner mig allmänt mycket nöjd. I min stad är is-hockey en stor sport att följa och igår vann stadens lag sm-guld, det värmer även en kulturtjejs hjärta :)

Trevlig helg!

Mynte sa...

Dagen starta tidlig med stell av blid, morgenfrisk baby. Så var det frokost, kaffe og litt aviser mens minsten koste seg i vippestolen. Han er straks klar for en lur, så nå blir det en tur med vogna.
Etterpå kan jeg glede meg til mer avislesning. Jeg har fått dusja og vaska håret (yay!), men sminke rakk jeg ikke. Det får tas på senere, for det hjelper på glamouren!
Ellers lyser jeg opp med en oransje bukse!
God helg!

Cecilia sa...

God morgen!
Gleder meg til lunchbesøk på jobben i dag av gammel barndomskamerat, og senere skal kollegene få mine hjemmebakte browniesaktige sjokolademuffins til fredagskaffen. (Uten "cup"!) I morgen blir det loppis og lunch sammen med en long-time-no-see venninne. Og siden er det bare å glede seg til kjære James på søndag - hurra!
Dagens glamour er vel Lady Million i nakken, og tulipaner, scilla, påskeliljer og krokus overalt i hagen :-) God helg til alle!

Alt godt sa...

God morgon! Eg sit i møte heile dagen, men sneik meg faktisk ut frå møtet for å sende ei helsing her hos Glamourbibliotekaren.

Dagens glamour er Magnolia Nobile i nakken, og Estee Lauder Michael Kors Gold på leppene. Helga blir roleg, med kjærestekveldar både i dag og i morgon. Søndag kjem familien hit, då feirer vi at kjæresten fyller 42 på mandag. Hurra!

Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og sender eit slengkyss nordover til Elisabeth. God helg!

Anonym sa...

Det mest glamourøse i dag er å ha blitt fremholdt som "damen" på avdelingen... det er slett ikke alltid det føles slik. Håret opp, Elisabeth Ardens plum på leppene, Chanel Change Fraiche på halsen og søte sorte småsko - våren er nydelig, selv om den er noe kald. Helgen skal tilbringes med styremiddag i kveld og et skolejubileum lørdag kveld, men aller hyggeligst blir søndagen hvor når mitt nydelige barnebarn skal feire navnedag. God helg:) Mvh Astrid

MillaCamilla p sa...

God formiddag!
I Moss er solen i ferd med å bryte igjennom, dagens glamour er kjole fra årets januarsalg, mosegrønn med knappedetaljer, tid til en dusj med ettåringen krypende rundt og nå sen frokost med egg og kaffe latte mens vesla sover formiddagshvil. Helgen går med til bursdagsfeiring, så denne dagen står baking på programmet og kanskje en ørliten tur til et hagesenter (månedens hobby...)

Riktig god helg alle.

Prøverørsfruen sa...

Fridag og knallsol i Tromsø! Livet er herlig, kaffen er varm og om lidt skal jeg ut og nyte strålene! Frøene jeg sådde i forrige uke spirer som bare det, og hvis bare en knapp meter snø kunne smelte så skal jeg også få svingt meg i hagen! Jeg er også på leting etter en fin hekk, som blomstrer, men som også vokser godt i nord. Håper jeg klarer å finne den kombinasjonen!

Maje sa...

God fredagsformiddag!

Ikke veldig glamorøs i dag, men jeg har da på meg en mønstret topp jeg kjøpte i Ghent i Belgia (topp by, forresten) og den nye lipglossen fra Dior som jeg kjøpte på flyplassen i forrige uke. Det hjelper jo litt med en skikkelig lipgloss!
Ellers piffer jeg opp arbeidsdagen med litt "angry girl rock", Alanis Morisette, på kontoret og drikker herlig, glovarm Darjeeling te i min fine Tingeling-kopp.

Og i ettermiddag skal jeg feire bursdagen til min fantastiske mor. Vesla og jeg har bakt Oreokake for anledningen.

Ha en fin helg, alle sammen!

Kristine sa...

God glamorøs fredag!

Jobber med masteroppgaven, hører på the Shins og tenker med glede frem mot trening og venninnemiddag senere i dag.

Glamour og glamour - fin yndlingsstripegenser er på, Prada Infusion d'Iris lukter godt og det er antydning til sol ute! Godt nok for meg!

Arkivaren sa...

God fredag!

Så heldig du er som skal på Gimle, det er verdens koseligste kino. Minner meg på at jeg burde tatt turen dit igjen snart jeg også.

Dagens glamorøse effekt er nok silkemyke hender ved hjelp av den nye fantastiske håndkremen min fra L'Occitane. Og selvfølgelig fredagsparfymen.

Helgen min kommer som vanlig til å gå med til min nye hobby - studier, og sannsynligvis blir det en tur på biblioteket også.
God helg, alle!

Line sa...

Hvite fjell, blå himmel, sol og stadig mer gjørmete gårdsplasser, et sikkert tegn på at våren kryper frem i nord. Jeg har for anledningen valgt et tynt hjemsydd skjørt i oransj blomstermønster i kombinasjon med sort topp, sort tights og høyhælte sorte lakksko. Sammen med oransjmønnstret er selv sort vårlig. Som vanlig er Lano det nærmeste jeg kommer parfyme.
Jeg er på jobb, en rolig fredag i skolebiblioteket. I kveld skal jeg på Zumba, utsatt fra i går, og ellers håper jeg på å gjennopplive vårpussiveren fra i går da jeg i alle fall fikk starta med litt rundvask. Helga blir nok uansett fin:-) Kos dere, glamourbibliotekar og alle andre

Anonym sa...

Fin fredag.Perler og aquamariner rundt halsen og i ørene.Sort fra topp til tå,samt aquamarinfarget genser. Joggesko på bena! Et must når man står i 8 timer.Nyvasket hår uten såpe - prøves ut etter å ha lest en artikkel om at hår er "selvrensende". Håret lukter fortsatt godt og ser bra ut etter en uke uten shampo..mette

Mariaflyflyfly sa...

God fredag!

Her er jeg fortsatt hjemme med de vakre og frekksøte valpene som nå er syv uker gamle. Hjemmekontorløsning gjør at jeg både får passet godt på hundene OG jobbet. Happy for den! :)

Snart skal jeg ut og handle en liten vertinnegave til min kjære venninne som jeg skal besøke i kveld. Vi skal prate, spise, drikke vin og sy inn knapper.
I morgen og søndag blir det oppussing: maling og rydding før visning som er tirsdag 1. mai. Nok å holde på med!

Forresten, kjøpte meg en ny parfyme forleden dag. Jeg _kan ikke slutte_ å påføre meg den flere ganger daglig. Instant love!
Roberto Cavalli: http://www.google.no/imgres?um=1&hl=no&sa=N&biw=1280&bih=603&tbm=isch&tbnid=q9VQIHzsQJLGiM:&imgrefurl=http://www.fashionwindows.net/2012/02/roberto-cavalli-launches-eponymous-perfume/&docid=nnI1uRT0iTQ3CM&imgurl=http://www.fashionwindows.net/images/2012/02/roberto_cavalli_parfum_01.jpg&w=550&h=389&ei=dECRT8G-CKT04QSE64mkBA&zoom=1&iact=hc&vpx=129&vpy=151&dur=639&hovh=189&hovw=267&tx=126&ty=122&sig=114616301835571891772&page=1&tbnh=136&tbnw=209&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0,i:65

Oj, hvilken link!
HVILKEN duft! :)

Mariaflyflyfly sa...

God fredag!

Her er jeg fortsatt hjemme med de vakre og frekksøte valpene som nå er syv uker gamle. Hjemmekontorløsning gjør at jeg både får passet godt på hundene OG jobbet. Happy for den! :)

Snart skal jeg ut og handle en liten vertinnegave til min kjære venninne som jeg skal besøke i kveld. Vi skal prate, spise, drikke vin og sy inn knapper.
I morgen og søndag blir det oppussing: maling og rydding før visning som er tirsdag 1. mai. Nok å holde på med!

Forresten, kjøpte meg en ny parfyme forleden dag. Jeg _kan ikke slutte_ å påføre meg den flere ganger daglig. Instant love!
Roberto Cavalli: http://www.google.no/imgres?um=1&hl=no&sa=N&biw=1280&bih=603&tbm=isch&tbnid=q9VQIHzsQJLGiM:&imgrefurl=http://www.fashionwindows.net/2012/02/roberto-cavalli-launches-eponymous-perfume/&docid=nnI1uRT0iTQ3CM&imgurl=http://www.fashionwindows.net/images/2012/02/roberto_cavalli_parfum_01.jpg&w=550&h=389&ei=dECRT8G-CKT04QSE64mkBA&zoom=1&iact=hc&vpx=129&vpy=151&dur=639&hovh=189&hovw=267&tx=126&ty=122&sig=114616301835571891772&page=1&tbnh=136&tbnw=209&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0,i:65

Oj, hvilken link!
HVILKEN duft! :)

Fine Friminutt sa...

Begynte dagen med befaring på helt nytt og stilig hotell, men den beste kaffen i hånden. Gulrotkake toppet med bringebær til dessert etter deilig lunsj, og ut med to venninner rett etter jobb i dag. Gleder meg til å spise god mat, drikke vin og skravle i maaange timer. I den anledning har jeg også stashet meg med litt ekstra bling, og sminke i vesken - har behov for å freshe opp den etter jobb.. Fin fredag!

Britt Åse sa...

God fredag!
Innom i lunchpausen her på hjemmekontoret hvor jeg svetter over et foredrag.
Det er kaldt og blåsete på sørlandskysten i dag, men sola titter fram av og til, og det er absolutt vær til dagens belønning; noen raske km i skogen med min elskede.
Glamouren består for øvrig av nyklippet hår (endelig!!), og utsikt til et bed fullt av juleroser, kuleprimula og svibler. Love!
God helg til alle, glambibl i sær (jeg er LITT misunnelig for den Traviata-en...) :-)

HildeSofie sa...

God fredag fra et vindfullt Toten!
Jeg stupte i seng langt over midnatt i natt, og er følgelig tilsvarende trøtt i dag. Heldigvis kan jeg snart ta helg - og da kan glamouren bare strømme på, ikveld er det nemlig duket for vinkurs og god mat på Gjøvik :)

Morgendagen skal brukes til å komme gjennom siste del av pensum, mens Kjære er på jobb, og deretter blir det enten hyggelig lag med venner eller kjærestekveld hjemme. Begge deler like fint!

Utenfor begynner påskeliljene å vokse seg store, og i går dukket de første hvitveisene bak garasjen opp. Lykke!

barnebibliotekaren sa...

God glamorøs fredag!

Fredag betyr vanligvis å se fram til et par dager med rolig tempo, men denne helgen er jeg stygt redd for at det blir travelt,- med mye og tidkrevende forberedelser til en forholdsvis aktivitetspakket jobbuke. Men jeg puster med magen og har lovet meg selv et glass vin eller to i kveld hvis jeg er flink og får ferdig første delprosjekt :-)

Dagens duft ble Daisy, i ørene henger det brune blingøreringer.

Riktig god helg til alle der ute og her inne!

Fagbibliotekaren sa...

Hektisk og krevende uke er snart forbi, jeg kjenner energilageret nærmer seg helt tomt. Men, snart er det helg og fri. Det er godt. Den ytre glamouren måtte vike for søvn i dag, men skal dusje lenge når jeg kommer hjem. Nye produkter fra Korres er kjøpt inn, velduftende! Så blir det middag og kos med han fineste. Resten av helgen venninebesøk og batterilading.
Riktig god helg!

Stine Arkeologine sa...

Jeg er på besøk i Oslo, kom hit i mørket i går kveld og da jeg gikk ut i dag tidlig så jeg for første gang i år BLOMSTER!!! <3 Det var utrolig deilig for en vårlengtende sjel som har havnet alt for langt inn i arktiske strøk. Denne helga har jeg gledet meg til, og den skal brukes til å bare slappe av sammen med kjæresten, sove mest mulig, spise god mat, gå lange turer (uten ullundertøy!) og bare nyte våren. Om regnet som er meldt slår til, gjør det ingenting - det er jo lunkent! :-D

Ha ei super helg alle sammen!

Synne sa...

Denne fredagen er fin! Varmere vind, tørre fortau og kinoplaner etter jobb. Jeg drikker grønn mintte med fuksifargede lepper og gull i ørene. God helg, alle samen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Sen rapport, tyder ikke på annet enn en travel dag. Vært på kurs hele dagen, spennende tema . Kommet hjem full av inspirasjon. Nettopp luftet hunden, skal nå freshe meg selv litt, før det er par-middag neste. Ja plutselig blir jeg, eller vi, invitert på sånt. Kjærlighet :)

God helg alle sammen!

Jorunn Alice sa...

Gårsdagens glamour var mjuk pute med friskt utetørket putevar:)

Populære innlegg