søndag, desember 10, 2017

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 10


Nå er det på tide å planlegge julelesningen - og jeg slår naturligvis et slag for biblioteket! Ta en tur i dag om det er åpent, eller over helga, gå hyllelangs, gled deg over alle bøkene du kan låne med deg hjem helt gratis, plukk med deg litt forskjellig - et par tynne, en novellesamling, en mursteinsroman.. og gled deg til julemorgener ved peisen eller i sofaen eller ved spisebordet eller i senga, fordypet i en annen verden. Og lånefristen er jo til langt uti januar en gang. For en lykke!! Jeg har som vanlig bøker på ønskelista i år også, men skal absolutt ha en bunke klar til lesing uavhengig av "fangsten" på julaften. Nå bruker jeg en smule lenger tid på bøker enn tidligere, baby og det hele, men satser på litt lesetid allikevel. Vi tar forøvrig en juleutgave av "kva las du no" litt nærmere jul, eller kanskje til og med i romjula. Ok?


P.S. Andre søndag i advent er det også! Denne tida er så fin. Og i dag er det til og med Melvil Deweys bursdag! Hurra for Dewey! 166 år, bare unggutten!

1 kommentar:

Elida sa...

A Christmas Carol er eit must, som regel på julaften, men kanskje litt før. Nicholas Nickleby har eg kjøpt nylig som julelesning, også har eg kjøpt ein nydelig boks med julefortellinger av Selma Lagerlöf (Legenden om julerosene, En julegjest, Den hellige natten, Fred på jorden) som eg ser fram til å lese. Biblioteket bruker eg ofte, men mest på dei nye bøkene som eg ikkje veit om eg vil ha i bokhylla.

Biblioteket mitt er stengt på søndager, men om ikkje så lenge (når dei finner ut av alle dei tekniske tinga) så blir biblioteket meirope (det første i distriktet) og då kan eg gå på biblioteket alle dager mellom 7 og 23. Det blir stas! Ha ein fin søndag!

Populære innlegg